Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a dat lovitura pe piaţa transferurilor. EXCLUSIV | Nicolae Dică: ”Am înţeles că semnează mâine!”

FCSB a dat lovitura pe piaţa transferurilor. EXCLUSIV | Nicolae Dică: ”Am înţeles că semnează mâine!”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a dezvăluit că Olimpiu Moruţan urmează să semneze joi cu FCSB. Gigi Becali s-a înţeles cu FC Botoşani încă de săptămâna trecută, dar jucătorul a cerut timp de gândire, pentru a analiza oferta.

FCSB a reuşit până la urmă să-l transfere pe Olimpiu Moruţan. Cluburile s-au înţeles în urmă cu aproape o săptămână, însă tânărul mijlocaş a ezitat să ofere un răspuns pe loc şi a declarat că vrea să analizeze celelalte oferte. Prezent în studioul Telekom Sport, Nicolae Dică a dezvăluit că Moruţan va semna joi contractul cu noua sa echipă.

”Din ce am înţeles, mâine semnează. Există o înţelegere cu cei de la Botoşani să-l lăsăm acolo până în vară. Mai vreau 1-2 jucători ofensivi, din campionatul intern. Nu pot să spun jucătorii pe care-i vreau la echipă”, a dezvăluit Nicolae Dică la Telekom Sport.

FCSB va plăti 700.000 de euro pentru mijlocaşul de 18 ani, iar FC Botoşani va rămâne cu 20% dintr-un eventual transfer. De asemenea, echipa lui Valeriu Iftime va primi încă 300.000 de euro dacă FCSB intră în grupele Ligii Campionilor în perioada în care Moruţan are contract şi încă 200.000 de euro, în funcţie de performanţele jucătorului la echipa de club şi la naţională. Moruţan va veni abia din vară la FCSB.

Olimpiu Moruţan are 18 ani, joacă mijlocaş central, iar în acest sezon a avut 22 de apariţii, două goluri şi patru assist-uri. Pe transfermarkt.com este cotat la 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: fc botosanifcsbolimpiu morutanliga 1 

viewscnt
Articole similare