Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a pierdut un titular înainte de meciul cu CFR Cluj! Cum a fost posibilă cea mai mare surpriză din echipa de start

FCSB a pierdut un titular înainte de meciul cu CFR Cluj! Cum a fost posibilă cea mai mare surpriză din echipa de start

Superliga

Comentarii

Mihai Pintilii şi Bogdan Argeş Vintilă au explicat apariţia lui Marko Momcilovic în echipa de start a FCSB. Titularul Ionuţ Panţîru i-a semnalat staff-ului anumite probleme medicale pe care le are.

CFR Cluj - FCSB se joacă la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, de la ora 20:00

Fundaşul stânga titular s-a accidentat, susţine Bogdan Argeş Vintilă, iar acum vicecampionii aşteaptă o veste bună, după ce Panţîru va face câteva investigaţii medicale: "Panţîru a suferit o accidentare la antrenament şi nu poate juca. Vedem cât va lipsi. Tănase a făcut pregătirea cu noi, a făcut o pregătire separată şi felicit echipa medicală, pentru că a reuşit să-l recupereze", a declarat antrenorul FCSB pentru Telekom Sport. 

Mihai Pintilii a prefaţat şi el meciul CFR - FCSB, din Liga 1: "Am nişte emoţii, dar mă bucur că sunt alături de ei. Treptat, trebuie să mă obişnuiesc cu idea. Trebuie să câştigăm, nu cred că am venit să ne predăm. Sperăm că vom lua cele trei puncte. Panţîru a simţit o jenă, staff-ul a hotărât că Momcilovic e cel mai potrivit", a spus şi fostul mijlocaş.

În locul lui Ionuţ Panţîru a apărut Marko Momcilovic, care nu a mai jucat într-un meci oficial din august 2018, dintr-o partidă cu Hajduk Split, din turul 3 preliminar Europa League. În plus, sârbul se afla pe "lista neagră" a lui Gigi Becali, iar alegerea sa în faţa lui Soiledis a surprins, pentru meciul cu CFR Cluj. 

 

Afla mai multe despre: ionut pantirufcsbfcsb cfrcfr fcsbmmarko momcilovic 

viewscnt
Articole similare