Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are 8 jucători în dream-team-ul Ligii 1! Cum arată cea mai scumpă echipă din fotbalul românesc

FCSB are 8 jucători în dream-team-ul Ligii 1! Cum arată cea mai scumpă echipă din fotbalul românesc

FCSB

Comentarii

Din Liga 1, o echipă formată exclusiv din cel mai bine cotat fotbalist pe fiecare post în parte, într-un sistem 4-2-3-1, FCSB e cea care are monopol.

Oferă nu mai puţin de 8 titulari. Ceilalţi 3 vin de la Viitorul, Ţâru şi Cristi Ganea, şi de la Craiova, Băluţă. Cei 11 ating împreună o cotă de 19,2 milioane euro.
 
Fl. Niţă (2 milioane euro) - R. Benzar (1,8), Bălaşa (1,5), Ţâru (1,5), Cr. Ganea (1,5) - Nedelcu (1,5), Ov. Popescu (1,1) - Al. Băluţă (2), Budescu (2,3) - Fl. Tănase (1,8) - Alibec (2,2)

"Ştiu că am fost dorit de mai multe ori de Steaua, însă cred că am ales momentul cel mai bun. Chiar nu-mi pare rău că am venit aşa târziu. Ştiu că lumea are impresia despre mine că sunt indolent. Nu fac absolut nimic să ignor comentariile patronului, ăsta sunt eu, nu fac ceva special. Mi s-a mai spus că pe teren dau senzaţia de indolenţă, dar nu e aşa. Îi las pe cei care vorbesc despre mine să o facă, dar le spun doar atât: e uşor în tribună, e greu pe teren!", spune Budescu, cotat la 2,3 milioane de euro, cel mai bine din Liga 1. 

Afla mai multe despre: steauaechipaliga 1astracraiovaperformantecote de piata 

viewscnt
Articole similare