Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, bună de plată după comportamentul fanilor săi de la meciul cu Sepsi

FCSB, bună de plată după comportamentul fanilor săi de la meciul cu Sepsi

FCSB

Comentarii

Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, penalizarea grupărilor FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe cu câte 5.000 de lei, ca urmare a incidentelor de la meciul din 1 octombrie, din etapa a XIII-a a Ligii I, câştigat de bucureşteni cu scorul de 4-0.

"În baza art. 82.2. şi 3 lit.b, coroborat cu art. 83.2.c, cu aplicarea art. 54.2. şi 6 şi art. 43.9 din RD, se sancţionează clubul FCSB cu penalitate sportivă de 5.000 lei; În baza art. 83.7 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează clubul ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu “Avertisment” şi o penalitate sportivă de 5.000 lei", se arată pe site-ul LPF.

Articolul 82 al Regulamentului Disciplinar face referire la responsabilitatea pentru comportarea spectatorilor. Punctul 2 menţionează că gruparea vizitatoare răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri şi, în funcţie de gravitatea faptelor, poate fi sancţionată în mod similar cu clubul gazdă si/sau cu masura interzicerii propriei galerii sau propriului grup de suporteri la jocurile disputate in deplasare sau pe teren neutru de la 1 la 10 jocuri. Suporterii care ocupă în stadion sectorul destinat oaspeţilor sunt consideraţi a fi suporterii echipei oaspete, cu excepţia cazului în care se probează contrariul. La punctul 3, litera b, se precizează: “comportamentul neregulamentar cuprinde afişarea sub orice formă de inscripţii rasiste, xenofobe şi jignitoare, scandarea de cuvinte/expresii jignitoare şi obscene ori emiterea de sunete în scop jignitor”

Afla mai multe despre: fcsbsepsiliga 1penalizare 

viewscnt
Articole similare