Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB continuă petrecerea de titlu pe străzile din Bucureşti! S-a comandat autocarul descoperit şi s-a ales locul: "Acolo va fi show de lumini" | EXCLUSIV

FCSB continuă petrecerea de titlu pe străzile din Bucureşti! S-a comandat autocarul descoperit şi s-a ales locul: "Acolo va fi show de lumini" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Continuă petrecerea pentru FCSB, după ce echipa finanţată de Gigi Becali şi-a asigurat matematic titlul. Trofeul va fi decernat la meciul de acasă cu FCSB, apoi festivitatea se va muta pe străzile din Bucureşti, până în Piaţa Constituţiei, sâmbătă, 11 mai.

Petrecerea de titlu continuă pe străzile din Bucureşti pentru FCSB după meciul cu CFR Cluj

FCSB a devenit matematic campioana României în meciul cu Farul, în etapa a şaptea din play-off, dar liderii mai au de aşteptat 10 zile până să primească oficial trofeul şi medaliile. 

Acestea vor fi decernate la meciul FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 11 mai, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, la ultimul meci de pe Arena Naţională în acest sezon. 

Pe stadion va fi celebrat momentul în prezenţa fanilor, iar MM Stoica a dezvăluit că sărbătoarea se va muta pe străzile din Bucureşti. Echipa va merge cu un autocar deschis, iar în Piaţa Constituţiei se anunţă un show cu lumini. 

"Da, pe stadion se va celebra trofeul şi se vor decerna medaliile. Va fi show şi pe stadion, dar va fi un show cu artificii reci, confetti, după care se va pleca cu un autobuz descoperit şi se va merge în Piaţa Contituţiei, că doar acolo avem aprobare, unde va fi probabil un show de lumnini. 

La cât am aşteptat (n.r. - nouă ani), trebuia să facem ceva. Bine că avenit într-un moment în care avem timp şi să-l pregătim cum trebuie", a spus MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Gigi Becali promitea artificii "care să ajungă până la şinele de tren"

„Veţi vedea cele mai frumoase artificii din viaţa voastră, le voi da pe Arena Naţională. Vom da la fiecare meci după primele cinci numai artificii, artificii, artificii!

Când vom juca în deplasare, vom închiria un loc unde să dăm cu artificii în apropierea stadionului. Voi ieşi pe Maybach, ca pe vremuri, o să dau comandă de nişte artificii care să ajungă până la şinele de tren (n.r. lângă stadionul Rapid - Giuleşti)”, spunea Gigi Becali la startul play-off-ului. 

Pentru meciul cu CFR Cluj, MM Stoica a spus că FCSB poate doborî recordul de asistenţă pe Arena Naţională

Afla mai multe despre: autocar descoperit fcsbpetrecere de titlu fcsbfcsb cfr cluj trofeu superliga 

viewscnt
Articole similare