Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, gata de un nou meci mare în Europa! Câte bilete s-au vândut pentru Beer Sheva

FCSB, gata de un nou meci mare în Europa! Câte bilete s-au vândut pentru Beer Sheva
Comentarii

FCSB se va duela joi, 2 noiembrie, cu Hapoel Beer Sheva, în etapa a 4-a a grupelor Europa League. Meciul va începe la ora 22:05 şi va fi în direct pe TV Telekom şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Dennis Man a vorbit despre meciul din Europa League, jucătorul roş-albaştrilor se aşteaptă la un meci complicat cu echipa din Israel.

”Au fost nişte rezultate bune pentru noi, nu ştiu dacă vom face scor şi cu ei, noi ne dorim şi cu 1-0, doar să câştigăm”, a declarat Dennis Man la Telekom Sport.

”De obicei fiecare adversar din Europa are o calitate în plus faţă de campionatul nostru, sperăm să ne facem treaba cât mai bine şi să ne intereseze mai puţin ce face adversarul. 

Cred că da, cred că scriem istorie. Suntem o echipă tânără, muncim foarte mult la antrenamnte şi după cum se vede arătăm asta şi în teren. Nu ştiu dacă este un dream team cu siguranţă sunt jucători cu calitate gen Budescu, Alibec, jucători foarte buni, dar nu ştiu dacă este un dream team”, a mai spus Dennis Man.
 
Vor fi cel puţin 21000 de fani în tribunele Arenei Naţionale, conform spuselor directorului sportiv al FCSB. ”21 000 bilete achiziţionate până aseară, acoperişul tras chiar dacă s-a încălzit, condiţii de primăvară (europeană)... Casele de bilete sunt deschise şi azi...”, a scris MM Stoica pe Facebook.

Afla mai multe despre: dennis manfcsbeuropa league,  

viewscnt
Articole similare