Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB încearcă să dea ultima lovitură din această iarnă. A trimis deja propunerea şi-i oferă 30.000 de euro pe lună

FCSB încearcă să dea ultima lovitură din această iarnă. A trimis deja propunerea şi-i oferă 30.000 de euro pe lună

Superliga

Comentarii

Oficialii FCSB-ului vor să-l înlocuiască pe Florin Niţă cu portarul de rezervă al lui Beşiktaş, DenyBoykos . În vârstă de 30 de ani, portarul ucrainean ar urma să primească un salariul extrem de mare pentru fotbalul din România.

FCSB l-a vândut în această iarnă pe Florin Niţă la Sparta Praga, pentru două milioane de euro, o mutarea care i-a lăsat vulnerabili în poartă. Şefii clubului îşi doresc pe de-o parte să-i ofere şanse tânărului Andrei Vlad, dar pe de altă parte ar dori să aducă un portar cu experienţă.

Ultimul intrat pe această listă este Denys Boyko, portarul de rezervă al lui Beşiktaş. Potrivit publicaţiei gazeteyeniyuzyil.com, FCSB a făcut o ofertă de împrumut până în vară şi s-a arătat dispusă să-i suporter jumătate din salariul pe care-l are la Beşiktaş.

Potrivit jurnaliştilor turci, Boyko câştigă luna 60.000 de euro, ceea ce înseamnă că FCSB nu este dispusă să-i achite mai mult de 30.000 de euro. Chiar şi aşaq, Boyko ar deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Beşiktaş n-a oferit până acum un răspuns şi rămâne de văzut dacă va fi de acord cu oferta FCSB-ului.

Denys Boyko are 30 de ani, este ucrainean, măsoară 1.97 metri şi pe transfermarkt.com este cotat la un milion de euro. Beşiktaş l-a cumpărat în ianuarie 2016, când le-a plătit 3,3 milioane de euro celor de la Dnipro. Însă Boyko a apărat în doar cinci meciuri pentru Bekiştaş şi în acest sezon n-a bifat nici măcar un minut.

Afla mai multe despre: denys boykobesiktasfcsbsalariu 

viewscnt
Articole similare