Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB negociază cu doi jucători foarte importanţi. Mihai Stoica a confirmat: ”Aşteptăm un răspuns într-o săptămână”

FCSB negociază cu doi jucători foarte importanţi. Mihai Stoica a confirmat: ”Aşteptăm un răspuns într-o săptămână”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a confirmat că există negocieri avansate cu Raul Rusescu şi Cristi Tănase. Cei doi sunt liber de contract şi urmează să dea un răspuns definitiv în săptămâna următoare.

Raul Rusescu (29 de ani) şi Cristi Tănase (30 de ani) sunt doi dintre jucătorii pe care FCSB ar putea să-i transfere în această iarnă. Primul a devenit liber de contract după ce s-a despărţit de Osmanlispor, acolo unde nu mai intra în planurile antrenorului. Tănase a rămas şi el fără angajament, după ce n-a fost plătit de cinci luni de Karabukspor.

Mihai Stoica a recunoscut negocierile şi spune că în următoarea săptămână vor oferi un răspuns clar la oferta făcută de FCSB. Managerul vicecampioanei este convins că cei doi ar reprezenta un plus pentru echipă:

”Da, este foarte adevărat că aşteptăm la începutul săptămânii un răspuns din partea lui Rusescu şi, la sfârşitul săptămânii, din partea lui Tănase. Sunt doi jucători care ştiu ce înseamnă Steaua, care sunt obişnuiţi cu presiunea şi care, dacă vor veni sau măcar unul dacă va veni, vor şti sau va şti exact ce trebuie să facă pentru a câştiga un nou titlu”, a declarat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcristi tanaseraul rusescu 

viewscnt
Articole similare