Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB primeşte şi veşti bune. Patru cluburi uriaşe din Europa se bat pe un mijlocaş al lui Lazio. Ofertă fabuloasă făcută de Manchester United

FCSB primeşte şi veşti bune. Patru cluburi uriaşe din Europa se bat pe un mijlocaş al lui Lazio. Ofertă fabuloasă făcută de Manchester United

Fotbal intern

Comentarii

Manchester United a pierdut derby-ul cu Manchester City, iar acum echipa pregătită Pep Guardiola are 11 puncte avans în fruntea clasamentului din Premier League. Cum titlul pare pierdut deja, Jose Mourinho şi-a conturat lista de transferuri pentru pauza de iarnă.

Managerul portughez e pregătit să bată orice record în materie de transferuri. Manchester United vrea să-l ia pe mijlocaşul Sergej Milinković-Savić de la Lazio, viitoarea adversară a celor de la FCSB din 16-imile Europa League. Iar preţul nu este deloc de neglijat. Oficialii clubului italian au cerut în schimbul sârbului suma de 113 milioane de euro.

Astfel, dacă s-ar realiza acest transfer, Manchester United şi-ar depăşi recordul anterior. În 2016, "diavolii" au plătit 105 milioane de euro. Însă, pe lângă echipa pregătită de Mourinho, în cursa pentru semnătura lui Milinković-Savić au intrat şi alte trei cluburi uriaşe din Europa: Juventus, Arsenal şi Manchester City.

Venit de la Genk, în 2015, pentru 18 milioane de euro, sârbul de 22 de ani a marcat 16 goluri în cele 93 de meciuri jucate pentru Lazio.

Afla mai multe despre: premier leaguearsenalmanchester unitedmanchester cityguardiolasavic 

viewscnt
Articole similare