Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB s-a despărţit de încă un jucător: ”A semnat cu noi!” La ce echipă s-a transferat

FCSB s-a despărţit de încă un jucător: ”A semnat cu noi!” La ce echipă s-a transferat

Superliga

Comentarii

FCSB s-a despărţit de încă un jucător. Alex Nicola, un fundaş stânga de 20 de ani, a ajuns în Liga a II-a, la Dacia Unirea Brăila. Nicola a jucat pentru FCSB 2, în Liga a III-a şi nu a apucat să debuteze la seniori, deşi Nicolae Dică l-a oprit în lot pentru două meciuri.

Dacia Unirea Brăila, echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării, a anunţat că l-a transferat pe Alexandru Nicola, un jucător de doar 20 de ani. Acesta poate juca pe flancul stâng şi până acum a evoluat pentru FCSB 2, echipă care este înscrisă în Liga a III-a. Nu se ştie însă dacă este vorba despre un împrumut sau despre un transfer definitiv.

”Alexandru Nicola a semnat cu Dacia Unirea Brăila! Noul venit în tabăra echipei noastre este născut pe 29 Mai 1997. Alex poate evolua atât ca fundaş stânga cât şi ca mijlocaş stânga! Ultimul club pentru care a evoluat a fost FCSB! Mult succes, Alexandru!”, este comunicatul postat pe contul de Facebook al Daciei Unirea Brăila.

Alexandru Nicola a fost oprit de două ori în lot de Nicolae Dică, pentru meciurile cu Sănătatea şi ACS Poli - din Cupa României, dar nu a apucat să debuteze pentru seniorii FCSB-ului.

Afla mai multe despre: alexandru nicoladacia unirea brailafcsb 

viewscnt
Articole similare