Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB s-a înţeles pentru încă un jucător: ”Să vedem dacă vrea să vină la noi!”

FCSB s-a înţeles pentru încă un jucător: ”Să vedem dacă vrea să vină la noi!”

Superliga

Comentarii

Dinamo şi FCSB au ajuns la un numitor comun în privinţa transferului lui Adam Nemec. Acum, urmează negocierile cu jucătorul. Nemec are însă şi alte oferte. Patronul FCSB spune însă că Nedelcearu nu-l interesează.

Ionuţ Negoiţă vrea să se retragă de la Dinamo şi caută să-şi mai recupereze din investiţii. Omul de afaceri este deschis la negocieri pentru orice jucător care primeşte oferte. Mai întâi, l-a vândut la Costache la CFR Cluj pentru 800.000 de euro. Acum, vrea să-l dea pe Nemec la FCSB în schimbul a 300.000 de euro. Negoiţă şi Becali au ajuns la un acord şi urmează negocierile cu jucătorul. Întrebat dacă-l dă şi pe Nedelcearu la FCSB, Negoiţă a negat

”Aaa, poate Nemec, nu Nedelcearu! Dar dacă nu ştiaţi, eu nu mai sunt la Dinamo”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru Pro TV.

Gigi Becali a negat şi el că l-ar vrea pe Nedelcearu, dar recunoaşte că a negociat pentru Nemec. Patronul FCSB aşteaptă acum răspunsul internaţionalului slovac: ”Nu am discutat pentru Nedelcearu cu Dinamo! Noi îl vrem pe Nemec. Acum, discuţia e dacă şi băiatul vrea să vină la noi”.

Afla mai multe despre: adam nemecfcsbdinamonegoitabecali 

viewscnt
Articole similare