Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB s-a reorientat rapid după refuzul lui Nemec! Negociază pentru un atacant de la o altă rivală din Liga I

FCSB s-a reorientat rapid după refuzul lui Nemec! Negociază pentru un atacant de la o altă rivală din Liga I

Superliga

Comentarii

Cum Adam Nemec n-a dat încă un răspuns la oferta primită, oficialii celor de la FCSB s-au reorientat rapid, iar acum încep negocierile cu un alt atacant din Liga I.

"În cazul lui Omrani, m-a sunat impresarul si m-a întrebat dacă sunt interesat, iar eu am zis că da, dar nu vorbim acum pentru că nu e permis, vorbim în iarnă. Eu nu ştiu care sunt contractele jucătorilor. Mi-a spus impresarul că poate pleca liber în iarnă. Eu nu contactez jucătorii care sunt sub contract.

Nemec aşteaptă acum să prindă un contract în străinătate, dacă nu prinde, probabil va accepta ultima noastră ofertă" , a spus Gigi Becali la Pro X.

Iar oficialii liderului din Liga I recunosc că nu s-ar opune unei posibile plecări a lui Billel Omrani.

"Am văzut şi noi din presă. Preţul lui va fi peste un milioan de euro. Probabil chiar vor jucătorul, nu încearcă să ne destabilizeze pe noi. Trebuie să discute cu noi şi vom negocia un preţ corect. Suntem un club puternic, cu mentalitate de campioni, de învingători şi nu este uşor să fim destabilizaţi. Omrani mai are încă un an de contract, din vară", a declarat preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan., la Pro X.

Afla mai multe despre: omraniiuliu muresancfr clujfcsbsteauaadam nemecdan petrescubecali 

viewscnt
Articole similare