Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB scoate la rampă o nouă "perlă". Mihai Stoica: "Arată cel mai bine". Tavi Popescu şi Pantea, daţi la o parte | EXCLUSIV

FCSB scoate la rampă o nouă "perlă". Mihai Stoica: "Arată cel mai bine". Tavi Popescu şi Pantea, daţi la o parte | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a anunţat că FCSB urmează să scoată la rampă o nouă "perlă", un jucător crescut în propria academie. Oficialul "roş-albaştrilor" i-a dat la o parte pe Tavi Popescu şi Pantea, fotbaliştii de regulă U21 pe care FCSB îi foloseşte cel mai des.

Suspendările lui Alexandru Pantea şi Octavian Popescu, care sunt nevoiţi să stea la meciul pe care FCSB îl joacă împotriva celor de la FCU Craiova 1948 pentru cumul de cartonaşe galbene, vor scoate la rampă o nouă "perlă", la adresa căreia Mihai Stoica a rostit cuvinte de laudă.

Mihai Stoica laudă "perla" care se pregăteşte să iasă la rampă la FCSB: "Arată cel mai bine"

Fotbalistul pe care l-a lăudat Mihai Stoica este Mihai Toma, un mijlocaş central de doar 16 ani pe care FCSB se gândeşte să-l folosească în meciul de Superligă cu FCU Craiova 1948 ca variantă U21. Mihai Toma a mai jucat 20 de minute în meciul de Cupa României dintre Oţelul şi FCSB, 1-1 la Galaţi.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB l-a lăudat pe Mihai Toma şi a spus că, la antrenamente, el arată mai bine chiar şi decât unii dintre seniorii echipei, în ciuda vârstei fragede. "Dintre jucătorii ofensivi, ce care arată cel mai bine e Mihai Toma. E 2007, iar el arată cel mai bine, inclusiv mai bine ca unii dintre seniori. La Galaţi a intrat, dar n-a putut trage nimeni concluzii, a jucat 20 de minute", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

La 16 ani, Mihai Toma a reuşit să-i ia faţa lui Eduard Radaslavescu la FCSB, fotbalist pe care Gigi Becali a plătit 850.000 de euro.

  • 25.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Toma în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai tomafcsbmihai stoica fcsbmihai toma fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare