Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a enervat fanii! Decizie radicală luată de gruparea "roş-albastră": "Nici Real Madrid nu are asemenea preţuri"

FCSB şi-a enervat fanii! Decizie radicală luată de gruparea "roş-albastră": "Nici Real Madrid nu are asemenea preţuri"

FCSB

Comentarii

În spiritul sărbătorilor, FCSB a intrat în rândurilor marilor echipe din vestul Europei şi şi-a lansat un magazin online pentru comercializarea echipamentului de joc şi a altor obiecte de îmbrăcăminte cu însemnele echipei.

Problema este că preţurile i-au enervat la culme pe fani, care şi-au exprimat dezacordul pe profilul oficial de Facebook al FCSB. "Nici Real Madrid nu are asemenea preţuri", a spus un fan FCSB, în timp ce altul a fost sincer: "Pentru banii noştri sunt preţuri foarte mari. E imposibil de cumpărat"

Mai exact, tricoul original de joc al "roş-albaştrilor" costă 629 de lei, adică aproximativ 131 de euro. Ca o comparaţie, tricoul original al celor de la Real Madrid este puţin mai ieftin, 129 de euro. Într-un alt campionat şi la o echipă care are acelaşi sponsor tehnic ca FCSB, Chelsea, tricoul de acasă de joc este mai scump decât cel al vicecampioanei României. Aproape 140 de euro trebuie să plătească fanii lui Chelsea dacă vor să se îmbrace ca Tammy Abraham & compania. 

În Liga 1, de exemplu, U Craiova îşi vinde tricoul de acasă cu 179 de lei, în timp ce la Dinamo tricoul original de joc este la preţul de 230 de lei. 

Afla mai multe despre: fcsbechipament 

viewscnt
Articole similare