Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia Română de Tenis, nevoită să susţină, în mare măsură, cheltuielile cu organizarea întâlnirii de Cupa Davis cu Luxemburg

Federaţia Română de Tenis, nevoită să susţină, în mare măsură, cheltuielile cu organizarea întâlnirii de Cupa Davis cu Luxemburg

Tenis

Comentarii

La 75.000 de euro s-au ridicat cheltuieli cu organizarea întâlniri de Cupa Davis dintre România şi Luxemburg. Doar o treime din această sumă a fost acoperită de Consiliul Judeţean Piatra Neamţ, restul sumei însemnând contribuţii din surse proprii ale FRT.

Organizatorii speră să-şi acopere o parte din cheltuieli din vânzarea de bilete şi anunţă că au pus la dispoziţia iubitorilor tenisului 4000 de bilete. Până în acest moment s-au vândut peste 1000. Biletele pot fi achiziţionate atât online cât şi de la casele de bilete ale sălii din Piatra Neamţ. Un bilet costă 60 de lei şi este valabil o zi.

România va fi reprezentată la întâlnirea de Cupa Davis cu Luxemburg, care va avea loc la 3 şi 4 februarie, la Piatra Neamţ, de Marius Copil, Nicolae Frunză, Horia Tecău, Florin Mergea şi Bogdan Borza.

Telekom Sport este televiziunea care asigură producţia! Una de top, special pregătită pentru evenimentul de la Piatra Neamţ. 12 camere poziţionate pentru a nu rata niciun detaliu, două camere speciale pentru slow-motion, iar în premieră se va folosi "hot head cam"! Acesta este un suport suspendat cu rotire de 360 de grade care va aduce telespectatorilor cele mai interesante cadre şi detalii care nu s-au mai văzut până acum într-o transmisiune realizată de vreo televiziune din România! Vor exista 10 camere care vor oferi şi cele mai importante momente de replay. Sunetul va fi asigurat de zece microfoane stereo dowmix.

Afla mai multe despre: cupa davistenis masculinromania - luxemburg,  

viewscnt
Articole similare