Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ferrari nu renunţă | Anunţ surprinzător făcut de neamţul Vettel

Ferrari nu renunţă | Anunţ surprinzător făcut de neamţul Vettel

Formula 1

Comentarii

Pilotul german Sebastian Vettel, prezent pe circuitul Sepang, gazda Marelui Premiu al Malaeziei, de duminică, este convins că Ferrari îşi va arăta forţa şi poate recupera diferenţa de 28 puncte faţă de liderul Lewis Hamilton (Mercedes) în ultimele şase curse ale sezonului de Formula 1. Cursa este în direct pe Telekom Sport

''Vom vedea ce va fi pentru că avem o maşină puternică şi suficiente curse rămase pentru a remonta diferenţa'', a declarat Vettel, care la Singapore a fost nevoit să abandoneze după un incident la start, soldat cu o coliziune multiplă cu coechipierul său Kimi Raikkonen şi olandezul Max Verstappen (Red Bull).

Pilotul german de 30 ani, de patru ori învingător la Sepang, ultima oară în 2015, vrea să uite cât mai repede acel incident din Singapore: ''Fiecare a încercat să-şi facă startul său, dar totul a mers prost pentru noi trei. Face parte din competiţie, sunt lucruri care se întâmplă. Nu va fi nici prima şi nici ultima oară. trebuie să uit şi să merg înainte''.

Circuitul Sepang va găzdui pe 1 octombrie pentru ultima oară Marele Premiu al Malaeziei, care a fost inclus în calendarul Formulei 1 în anul 1999. Ediţia din 2016 a fost câştigată de australianul Daniel Ricciardo (Red Bull). Hamilton are un singur succes pe acest circuit, în 2014.

Afla mai multe despre: formula 1ferrarimalaeziacursamarele premiurecuperarehamiltonsepang 

viewscnt
Articole similare