Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Festival de goluri şi suspans la maximum marţi noaptea în NHL, în direct la Telekom Sport: N.Y. Rangers – Florida 4-5

Festival de goluri şi suspans la maximum marţi noaptea în NHL, în direct la Telekom Sport: N.Y. Rangers – Florida 4-5

Hochei pe gheață

Comentarii

New York Rangers veneau după 8 victorii consecutive pe teren propriu, dar Florida Panthers nu au arătat deloc a penultima echipă din conferinţa de Est şi i-au învins cu 5-4, printr-un gol marcat cu 69 de secunde înainte de prelungiri.

La Madison Square Garden, unde Rangers nu mai pierduseră de peste o lună, oaspeţii au marcat 3 goluri din primele 6 şuturi pe poartă şi l-au făcut să fie înlocuit pe “King Henrik” Lundqvist. Conduşi cu 3-0 după prima repriză şi cu 4-1 la jumătatea partidei, new-yorkezii au pornit o senzaţională cursă de urmărire încheiată cu succes. 
 

Chris Kreider a totalizat 3 puncte (două goluri şi o pasă decisivă), iar Rangers au reuşit să egaleze la 4-4 în repriza a treia, chiar dacă principalul lor marcator, Mika Zibanejad, se accidentase la încălzire şi nu a putut fi folosit. A venit, însă, golul elveţianului Denis Malgin (cu 1:09 înainte de final) şi a adus oaspeţilor a 3-a victorie în ultimele 4 partide.

 

Joi dimineaţă, de la ora 04:30, Telekom Sport transmite în direct din NHL meciul dintre Colorado Avalanche şi Winnipeg Jets, sau, mai pe scurt, duelul dintre Nathan MacKinnon şi Patrik Laine, două dintre tinerele super-vedete ale ligii.

Afla mai multe despre: new york rangersfloridahocheinhlexclusivspectacolgoluri 

viewscnt
Articole similare