Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA l-a suspendat pe Mircea Lucescu după episodul petrecut la Ucraina-Turcia 2-0

FIFA l-a suspendat pe Mircea Lucescu după episodul petrecut la Ucraina-Turcia 2-0

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu a avut o ieşire nervoasă la meciul Ucraina - Turcia 2-0. Supărat foc pe arbitrii partidei, ”Il Luce” a intrat pe teren, la finalul meciului şi a încercat să le arate arbitrilor, pe un smartphone, greşelile imense de arbitraj.

După această ieşire nervoasă, FIFA l-a suspendat pe Mircea Lucescu pentru o etapă. Astfel, antrenorul român nu va sta pe bancă la meciul Turcia-Islanda, programat vineri, 6 octombrie. În schimb, va reveni la confruntarea cu Finlanda, de luni.
 
"Aşteptam scuze formale de la UEFA, de la Collina sau de la arbitri, dar încă nu am primit nimic. Deciziile lor ne afectează imaginea şi munca şi e o situaţie gravă. Au trecut două zile şi îmi e greu să îmi motivez jucătorii, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
 
Cred că greşelile arbitrilor sunt intenţionate. Au fost 5 greşeli împotriva unei singure echipe. Ăsta e fotbalul şi de asta îl iubim, dar au fost erori care au influenţat scorul. Fără ele, poate că am fi câştigat cu 1-0. Ucraina a jucat mai bine decât noi, a fost organizată mai bine, sunt de acord, dar există o altă dimensiune pentru aceste lucruri. Acceptăm asta, dar nu vreau să comentez mai mult pe această temă", a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă de după meci.

Afla mai multe despre: mircea lucescuturciafifasuspendare 

viewscnt
Articole similare