Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Filmarea care îi poate fi fatală unui jucător de la FCSB! Cum a fost surprins fotbalistul: ”Băutură, nenorociri”

Filmarea care îi poate fi fatală unui jucător de la FCSB! Cum a fost surprins fotbalistul: ”Băutură, nenorociri”

FCSB

Comentarii

Perioada de pauză nu a fost una deloc liniştită la FCSB! Un fotbalist din lotul lui Dică a fost la un pas să fie dat afară după o filmare compromiţătoare

Cătălin Golofca nu face parte din lotul FCSB-ului pentru meciul cu Voluntari, iar decizia lui Nicolae Dică pare să aibă o explicaţie care iese din zona dreptunghiului verde.

Jucătorul adus de la Botoşani se pare că a fost ameţit de venirea la Bucureşti, iar ieşirile sale din viaţa personală au ajuns la urechile patronului.

”Golofca mai are o şansă, eu cred în el, că e un jucător valoros. A fost decizia lui Dică să-l scoată din lot. A primit o şansă, a primit-o pe a doua şi asta e a treia. M-am dus la echipă şi l-am chemat, i-am zis să ia un pahar de vin să guste, că el e degustătorul echipei. Râdeau toţi!

Mi-a trimis cineva filmul cu el pe Whatsapp, e uşor acum cu tehnologia asta! Era Golofca cu băutură, nenorociri. Noi aveam meci cu Sporting şi el era prin cluburi. Cred că are ceva la cap. L-am ciondănit şi la tv, şi faţă în faţă, să vedem dacă înţelege", a spus Becali la Pro X

Afla mai multe despre: fcsbgolofcascandalsteaua 

viewscnt
Articole similare