Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de campanie la U17. România, doar egal în faţa Suediei, la Buftea. "Tricolorii" lui Nicolae Roşca au ratat calificarea la EURO

Final de campanie la U17. România, doar egal în faţa Suediei, la Buftea. "Tricolorii" lui Nicolae Roşca au ratat calificarea la EURO

Echipa națională

Comentarii

România U17 a ratat calificarea la Campionatului European Sub-17, după ce a acumulat doar două puncte din trei partide, în Turul de Elită.

"Tricolorii" antrenaţi de Nicolae Roşca a început modest campania din Turul de Elită, cu o înfrângere în faţa Ţării Galilor, cu scorul de 2-1. David Popa a marcat golul României, în partida cu britanicii.

Campanie ratată pentru România U17

A urmat o remiză albă în faţa Bulgariei, cu un gol anulat echipei lui Nicolae Roşca, în prelungirile partidei, pentru un fault în atac. România se putea califica la EURO printr-o victorie în faţa Suediei şi un rezultat negativ al galezilor în faţa Bulgariei.

Scenariul optimist nu a avut loc, Ţara Galilor s-a impus la limită în faţa Bulgariei, cu scorul de 2-1, iar România a remizat cu scorul de 1-1, cu Suedia. Ambele goluri ale ultimei partide disputate de România U17 în Turul de Elită au fost marcate pe final.

Bozicevic a marcat pentru nordici, în minutul 85, în timp ce Petculescu a egalat scorul de pe tabelă, în minutul 90, din pasa lui Iustin Doicaru. România a ratat calificarea din Turul de Elită spre EURO 2024 U17, turneu care va avea loc în Cipru, între 20 mai şi 5 iunie.

Clasamentul final al Grupei 2: 

  • 1. Suedia - 7p
  • 2. Ţara Galilor - 6p
  • 3. ROMÂNIA - 2p
  • 4. Bulgaria - 1p

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaromania u17suediasuedia u17euro 2024euro 2024 u17 

viewscnt
Articole similare