Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiorentina a făcut anunţul oficial în privinţa vânzării lui Ianis Hagi. "Au pretenţia asta pentru transfer!"

Fiorentina a făcut anunţul oficial în privinţa vânzării lui Ianis Hagi. "Au pretenţia asta pentru transfer!"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a revenit din Italia, împreună cu fiul său, Ianis, şi a anunţat că acesta nu se va mai întoarce la Fiorentina. Viitorul a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că în data de 30 decembrie a transmis în mod oficial clubului Fiorentina o ofertă de cumpărare definitivă a lui fiului lui Gheorghe Hagi.

"Aici rămâne, nu mai pleacă. Tratativele sunt avansate, chiar foarte avansate. Sper să îl avem cu noi când începem campionatul în Liga 1. Noi sperăm să ajungem la un acord cu Fiorentina. Ianis se va pregăti în această iarnă cu echipa FC Viitorul”, a spus Hagi la sosirea în ţară.

Oferta pe care Viitorul a făcut-o pentru răscumpărarea mijlocaşului Ianis Hagi este considerată mică de oficialii clubului Fiorentina, dar tratativele rămân deschise, a scris, vineri, presa italiană. Potrivit firenzeviola.it, Fiorentina consideră că evoluţiile lui Ianis Hagi au crescut de la sosirea la Florenţa, la fel şi valoarea de piaţă a jucătorului, astfel că suma oferită de FC Viitorul, egală cu cea plătită de italieni, nu este suficientă.

Mai mult, "Fiorentina nu vrea să păţească precum alte cluburi, ce au lăsat uşor să plece tineri, ajunşi apoi la o cotă mare. Tocmai de aceea, Corvino are pretenţia includerii în transfer a unui procent dintr-un viitor transfer", mai scriu jurnaliştii italieni.

Afla mai multe despre: ianis hagifiorentinaitaliaviitorultransferbaniclauzaprocentegica hagi 

viewscnt
Articole similare