Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiul lui Dănuţ Lupu, eroul de la metroul din Bucureşti! Cum a salvat o fată care s-a aruncat în faţa trenului

Fiul lui Dănuţ Lupu, eroul de la metroul din Bucureşti! Cum a salvat o fată care s-a aruncat în faţa trenului

Superliga

Comentarii

Fiul fostului fotbalist Dănuţ Lupu, Răzvan, a fost eroul serii, miercuri, la Metrou, la staţia Dristor.

Răzvan a fost pe fază într-un moment crucial, când o fată s-a aruncat în faţa trenului. Lupu a reuşit să o salveze pe fată, care, din primele informaţii, suferă de o formă de depresie, după ce parinţii săi au anunţat că vor să divorţeze.

Răzvan a mărturisit că pe 21 februarie este ziua lui de naştere şi că acest gest este cel mai frumos cadou pe care putea să şi-l facă!

Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la staţia de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informaţii, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflaţi în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliţie. Precizăm că circulaţia trenurilor nu a fost afectată. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu, potrivit realitatea.net, despre nefericitul eveniment.

Conform ultimelor informaţii, tânăra este bine.

Afla mai multe despre: fata metrou 

viewscnt
Articole similare