Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone a intrat în şedinţă cu preşedintele lui Deportivo. Ce spune despre transfer

Florin Andone a intrat în şedinţă cu preşedintele lui Deportivo. Ce spune despre transfer

Stranieri

Comentarii

Florin Andone este decis să rămână la Deportivo La Coruna, chiar dacă a jucat destul de puţin în acest sezon. Atacantul de 24 de ani a fost ofertat şi în acestă iarnă, dar Andone a vrut să rămână.

Anul trecut, Florin Andone a fost golgheterul lui Deportivo La Coruna şi postul de titular părea mai solid ca niciodată. Însă internaţionalul român a avut multe meciuri în  acest sezon în care a fost doar rezervă. Andone şi-a exprimat nemulţumirea inclusiv în presă şi părea că se îndreaptă înspre un transfer. Mai ales că era considerat în continuare în jucător interesant în fotbalul european.

Florin Andone a avut câteva oferte şi în această iarnă, dar spune că nu are de gând să plece de la Deportivo La Coruna. Atacantul de 24 de ani susţine că a avut o discuţie cu preşedintele clubului, în urma căruia şi-a lămurit viitorul. Acum, speră să joace mai des decât s-a întâmplat în prima parte a sezonului:

”A devenit clar că nu voi pleca nicăieri şi că voi continua aici. Am vorbit cu Tino Fernandez (n.r. preşedintele lui Deportivo) şi nu există niciun dubiu. Eu vreau să rămân aici, el vrea la fel, sper că pentru mulţi ani [...] Mai am trei ani şi jumătate de contract cu Deportivo, dar dacă vor să prelungesc, pot să semnez pe şase-şapte ani. Tot ce vreau este să joc şi să mă simt împlinit. Am 24 de ani şi nu vreau să stau rezervă. În ultimele săptămâni am jucat mai mult şi se pare că soarele a revenit pe strada mea şi totul este mai simplu şi mai uşor”, a declarat Florin Andone, potrivit estadiodeportivo.com.

Internaţionalul român spune că nu se aştepta să-şi piardă locul de titular, mai ales că în vară au venit mai multe oferte interesante: ”Dacă un jucător nu joacă, este imposibil să fii fericit, indiferent de echipă, chiar că eşti la Real Madrid sau Barcelona. Dacă nu joci, este imposibil să fii fericit. A fi în fiecare meci pe banca de rezerve nu mă încălzeşte cu numic. Vreau să joc [...] În mod clar nu mă aşteptam să ajung în această situaţie. Nu ştiu ce gândeşte antrenorul, dar după ofertele din vară - pentru că au fost mai multe echipe care au oferit câteva milioane de euro - n-am mai jucat”, a mai spus Andone.

 

 

Afla mai multe despre: florin andonedeportivo la corunaprimera 

viewscnt
Articole similare