Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, ca şi plecat de la Deportivo La Coruna. Ce anunţ a făcut preşedintele clubului

Florin Andone, ca şi plecat de la Deportivo La Coruna. Ce anunţ a făcut preşedintele clubului

Stranieri

Comentarii

Tino Fernandez, preşedintele lui Deportivo La Coruna, spune că sunt şanse extrem de mici ca Florin Andone să rămână. La Coruna a retrogradat şi internaţionalul român nu vrea să joace în liga secundă.

Florin Andone îşi va schimba din nou echipa. Sunt două motive pentru care nu-şi mai doreşte să continue la Deportivo. În primul rând, La Coruna a retrogradat în liga a doua şi Andone îşi doreşte să rămână pe prima scenă a fotbalului. Este situaţia care l-a împins să plece de la Cordoba la Deportivo.

În al doilea rând, Andone nu prea a fost folosit în a doua parte a campionatului, deşi anul trecut a fost golgheterul echipei. Atacantul de 25 de ani a intrat în conflict cu antrenorul Clarence Seedorf şi a fost mai mult rezervă, o situaţie care nu i-a convenit.

Tino Fernandez, preşedintele lui Deportivo La Coruna, recunoaşte că sunt şanse mari ca Florin Andone să plece: ”Eu cred că Andone nu va continua, dar nu ştiu. Nu am nicio îndoială în ceea ce priveşte calitatea lui ca fotbalist şi este un jucător important. Este foarte important să vrei să fii aici. Să vrei să faci parte din proiect. Să rămâi ca să-i faci o favoare lui Deportivo, acesta nu poate fi drumul de urmat”.

Afla mai multe despre: florin andonedeportivo la corunatino fernandez 

viewscnt
Articole similare