Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Costea a semnat: "Am avut şi alte oferte, dar aceasta este ultima echipă la care voi juca, de aici mă retrag"

Florin Costea a semnat: "Am avut şi alte oferte, dar aceasta este ultima echipă la care voi juca, de aici mă retrag"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul internaţional Florin Costea şi-a prelungit contractul pe încă un an cu Viitorul Dăeşti, echipă din liga a treia.

Ajuns la 35 de ani, fostul atacant de la FC U Craiova şi FCSB mărturiseşte că a avut şi alte oferte, dar a decis să continue la Dăeşti, club la care vrea să îşi încheie cariera.

Florin Costea vrea să îşi încheie cariera la Dăeşti

”Am prelungit pentru încă un an. Dăeşti este ultima echipă la care voi juca, de aici mă retrag. Sunt acasă, mă simt foarte bine, vom vedea ce va fi şi dacă se va relua Liga a 3-a. Îmi doresc să înceapă cât mai repede, îmi este dor să joc fotbal. Încă sunt pasionat să fac acest sport, de asta vin zi de zi la antrenamente şi mă pregătesc. Cât timp sunt sănătos, îmi doresc să joc fotbal. Joc doar de plăcere. Pot să mai joc jumătate de an, un an, doi ani sau până la 40 de ani. Dacă sunt ferit de accidentări joc cât timp mă vor ţine picioarele, apoi voi pune stop.

Nu voi veni să mă fac de râs, joc cât timp mă ajută corpul. Unde să mai plec, merg deja pe 36 de ani, am avut oferte şi acum, dar îmi este bine acasă, lângă familie. Am fost plecat timp de 20 de ani şi chiar nu mai vreau să plec. Am declarat de când am venit aici că nu mai vreau sa plec”, a declarat Florin Costea pentru prosport.ro.

Şapte selecţii a strâns Florin Costea la echipa naţională. Atacantul şi-a început cariera la Râmnicu Vâlcea, apoi a mai evoluat la FC U Craiova, FCSB, Turnu-Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula, Viitorul Târgu Jiu şi Atletic Bradu.

Afla mai multe despre: costea 

viewscnt
Articole similare