Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Costea, ce surpriză! A jucat pentru Mititelu, dar vrea ca U Craiova să ia titlul în Liga 1: "Îmi doresc să câştige!"

Florin Costea, ce surpriză! A jucat pentru Mititelu, dar vrea ca U Craiova să ia titlul în Liga 1: "Îmi doresc să câştige!"
Comentarii

Florin Costea (35 de ani) a spus, într-un interviu acordat site-ului liga2.prosport.ro, că îşi doreşte ca U Craiova să câştige titlul în Liga 1. Lider în clasament, formaţia antrenată de Cristiano Bergodi, are şansa istorică de a cuceri coroana de campioană în campionatul României.

Declaraţia lui Costea e surprinzătoare, având în vedere că el a jucat pentru formaţia lui Adrian Mititelu. Chiar dacă a îmbrăcat tricoul echipei rivale din Craiova, cea a lui Mititelu, cel poreclit "Cioară" le ţine pumnii celor de la U Craiova în lupta pentru titlu cu CFR Cluj.

„Îmi doresc să câştige Craiova titlul. Va fi un final de campionat echilibrat, cred că lupta se va da în ultima etapă, în meciul direct. Eu ţin cu ambele echipe din Craiova, este foarte bine că a intrat şi U Craiova 1948, îmi doresc să promoveze şi echipa lui Adi Mititelu în Liga 1 şi Bănia să aibă două echipe de top. Ar fi foarte bine pentru fotbalul românesc şi pentru cel din Craiova. Oltenii erau la mare căutare cu ani în urmă, apăreau jucători de mare valoare de la Dolj, Vâlcea, Olt, dar fotbalul românesc a scăzut în ultima perioadă, copiii sunt atraşi de tehnologia nouă”, a declarat Florin Costea pentru liga2.prosport.ro.

De-a lungul carierei, Florin Costea a jucat la Craiova lui Mititelu, FCSB şi CFR Cluj. Acum, la 35 de ani, atacantul a semnat cu Viitorul Dăeşti.

Rarora, Universitatea Craiova, FCSB, CS Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula (Rusia), Zakho FC (Irak), CSM Râmnicu Vâlcea, ACS Şirineasa, U Craiova 1948 SA şi Atletic Bradu sunt toate formaţiile din CV-ul lui Florin Costea, care are şi cinci selecţii în echipa naţională a României.

Afla mai multe despre: florin costeau craiovatitluliga 1 

viewscnt
Articole similare