Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă este mândru de jocul prestat în faţa unui adverar superior: ”Dacă luăm fiecare jucător post pe post, să vedem unde joacă...”

Florin Niţă este mândru de jocul prestat în faţa unui adverar superior: ”Dacă luăm fiecare jucător post pe post, să vedem unde joacă...”
Comentarii

Anglia a primit vizita României într-un amical de lux pentru selecţionata noastră. ”Cei trei lei” s-au impus cu scorul de 1-0, graţie unui gol marcat de Rashford, din penalty.

Anglia pleca drept mare favorită înaintea partidei cu România, dar ”tricolorii” nu s-au lăsat dominaţi de adversara superioară. ”Cei trei lei” ies învingători din confruntarea cu selecţionata lui Rădoi, dar jucătorii noştri pot părăsi terenul cu fruntea sus, după un joc bun prestat.

Printre cei mai buni români, ca în ultimele meciuri ale naţionalei, a fost portarul Florin Niţă. Jucătorul lui Sparta Praga a apărat un penalty al lui jordan Henderson, dar şi nenumărate alte faze periculoase ale englezilor.

Dar Florin Niţă nu a dorit să fie lăudat el, ci echipa. Goalkeeper-ul a recunoscut că adversara a fost una superioară şi a spus că, dacă România prestează în următoarele meciuri din calificări ca în partida cu Anglia, avem şanse de a merge la Modnial.

Florin Niţă este mândru de jocul prestat

”Nu contează cine a bătut penalty-ul, cum a bătut. Mi-am făcut treaba şi nimic mai mult. Puteam obţine mai mult, am avut foarte multe ocazii, dar nu am reuşit să înscriem. Suntem multumiţi de joc şi puteam face un joc mai bun dacă marca Sorescu atunci, în prima repriză.

Hai să nu ne mai uităm la înfrângeri şi să luăm lucrurile pozitive. Să fîm mai buni şi să nu ne mai gândim la lucrurile negative. Dacă luăm fiecare jucător post pe post, să vedem unde joacă fiecare... Anglia e net superioară.

Chiar şi aşa, am făcut un meci bun şi le-am depăşit aşteptările Sunt pozitiv că putem face o figură frumoasă în calificări, dacă jucăm ca acum putem face meciuri bune, nu contează cu cine jucăm”, a declarat Florin Niţă, la Pro X.

Afla mai multe despre: florin niţăechipa naţionalămirel rădoiromâniaanglia românia 

viewscnt
Articole similare