Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pîrvu, emoţionat până la lacrimi după ce a spulberat Petrolul! Antrenorul lui Voluntari nu a fost uitat de fanii ”lupilor”: ”Mi-au strigat numele..”

Florin Pîrvu, emoţionat până la lacrimi după ce a spulberat Petrolul! Antrenorul lui Voluntari nu a fost uitat de fanii ”lupilor”: ”Mi-au strigat numele..”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a făcut instrucţie pe terenul Petrolului, scor 4-0 pentru ilfoveni, iar trupa antrenată de Florin Pîrvu a părăsit, cel puţin pentru moment, nu doar locurile ce vor retrograda direct la sfârşitul sezonului, ci şi poziţiile de baraj.

Florin Pîrvu (49 de ani) a schimbat faţa lui FC Voluntari, la doar o lună de la instalarea sa pe banca tehnică a formaţiei ilfovene. Voluntari a legat două victorii consecutive sub comanda lui Pîrvu şi are speranţe mari în lupta pentru evitarea retrogradării.

Pîrvu a făcut instrucţie cu Petrolul, dar şi-a declarat dragostea pentru formaţia de pe Ilie Oană, de care s-a despărţit la începutul lui martie, după ratarea play-off-ului.

”Este clar că nu a fost uşor, dar este important că ne-am atins obiectivul. Mă bucur foarte mult pentru cele trei puncte, pentru jocul solid, dar a rămas bucuria.

Îi felicit pe băieţi, dar trebuie să rămânesc modeşti, atenţi, pentru că mai sunt etape şi avem nevoie să ne salvăm de la retrogradare.

 Întotdeauna se poate mai mult! Mă bucur că băieţii au înţeles ceea ce le-am cerut. Petrolul este echipa pe care o respect foarte mult. 

Nu ştiu, nu vreau să mă gândesc la lucrul ăsta. Nu am resentimente. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine. Da, sunt emoţionat, pentru că nu este uşor.

Vreau să spun că am plecat imediat de pe bancă. Peluza Latină mi-a strigat numele şi vreau să le mulţumesc. Am simţit un suport foarte mare din partea lor.

Petrolul va ieşit din această situaţie. Sunt lucruri pe care grupul ştie să le gestioneze şi sunt sigur că vor trece peste această perioadă”, a spus Florin Pîrvu după meci.

FC Voluntari este pe locul şase în play-out, cu 20 de puncte, patru mai multe decât Dinamo, echipă ce ocupă prima poziţie ce va retrograda ditrect la finalul sezonului. În următoarea etapă, ilfovenii vor primi vizita Oţelului.

Afla mai multe despre: florin 

viewscnt
Articole similare