Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, mesaj dur împotriva lui Burleanu: "Avem cel mai sărac fotbal şi cel mai bogat preşedinte!"

Florin Prunea, mesaj dur împotriva lui Burleanu: "Avem cel mai sărac fotbal şi cel mai bogat preşedinte!"

Fotbal intern

Comentarii

Unul dintre posibilii candidaţi la alegerile de la FRF de pe 19 aprilie crede că actuala administraţie condusă de Răzvan Burleanu nu poate rezolva problemele pe care le are fotbalul românesc.

"Avem cel mai sărac fotbal cu cel mai bogat preşedinte de federaţie! El şi echipa lui n-au făcut absolut nimic din 2014 până acum. Sunt interesaţi doar să se îmbogăţească, nu le pasă de infrastructură, de juniori. Zeci de echipe au dispărut în aceşti patru ani. Au făcuj jaf! Jaf! Din banii pe care-i trimitea UEFA în România pentru copii şi juniori, ei îşi plăteau deplasările prin străinătate, diurnele şi primele uriaşe! Ăştia de la federaţie nici n-au cum să rezolve ceva, că nu le deschide nimeni vreo uşă. Fotbalul a devenit un sport pentru bogaţi. Dacă ai bani, îţi duci copilul la un club privat. Dacă n-ai, el n-o să aibă unde să joace!", spune Prunea pentru Gazetă.

Întrebat dacă este hotărât să candideze, Burleanu a spus că este hotărât să şi câştige următoarele alegeri. “Eu cred că am fost cât se poate de clar în atâtea ocazii. De fiecare dată am spus că voi candida. Şi nu numai că voi candida, dar voi şi câştiga aceste alegeri fiindcă în mod cert îi cunosc mult mai bine pe membrii Federaţiei Române de Fotbal decât orice alt candidat. Şi mai mult decât atât nu îmi este teamă de niciunul dintre candidaţi şi nu mă voi retrage din această campanie. Un mesaj de continuitate am primit astăzi din partea membrilor Comitetului Executiv”, a mai spus Burleanu. 

 

Afla mai multe despre: florin prunearazvan burlanufrfalegeriscandal 

viewscnt
Articole similare