Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu le-a răspuns după mult timp contestatarilor! "Oameni buni, ok, am înţeles că aţi spus asta despre mine. Este răutate"

Florin Răducioiu le-a răspuns după mult timp contestatarilor! "Oameni buni, ok, am înţeles că aţi spus asta despre mine. Este răutate"

Special

Comentarii

Componentul Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu (53 de ani), a vorbit deschis despre una dintre perioadele frumoase ale carierei sale. De asemenea, fostul tricolor a avut şi un mesaj pentru cei care i-au contestat perioada petrecută la AC Milan.

Florin Răducioiu, despre episodul care l-a urmărit şi după finalul carierei: "Lucrurile spuse sunt ca apa care curge după ce fac duş"

Florin Răducioiu este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria echipei naţionale a României, cu 21 de goluri în 40 de selecţii. La SportCast cu Sile, Florin Răducioiu a dezvăluit că regretă dispariţia din naţională, întrucât l-ar fi putut depăşi pe Gică Hagi. 

De-a lungul carierei a jucat pentru: Bari, Verona, Brescia, Milan, Espanyol, West Ham United, VfB Stuttgart, Dinamo sau AS Monaco. De departe perioada care l-a marcat a fost cea de la AC Milan, unde a stat între 1993-1994, într-o echipă stelară, cu Laudrup, Massaro, Papin, Simone, Savicevic, Panucci, Maldini sau Desailly. 

După ce a citit reacţiile în privinţa aventurii sale scurte la AC Milan, Florin Răducioiu a dorit să explice perioada de la "gigantul" italian. 

"Vai de mine! Era foarte greu, două, trei Baloane de Aur erau în echipă. Jean-Pierre Papin, Massaro, care făcuse un sezon extraoardinar, Savicevic, Marco Simone, un jucător foarte iubit. 

Vreau să spun că nu sunt ranchiunos şi nu mă iau după... Trăim într-o epocă digitală, cu reţele de socializare. Oameni buni, ok, am înţeles că aţi spus că n-am jucat, dar pentru mine a fost un vis împlinit. Nu am jucat mult, pentru că erau jucători mult mai valoroşi decât mine, dar am avut posibilitatea să îmbrac acel tricou şi să fac şi eu ceva pentru acea echipă. 

S-au spus multe lucruri, am văzut şi ziarişti care... E vorba şi despre răutate. Lucrurile spuse sunt ca apa care curge după ce fac duş şi alunecă la podea. Era cea mai mare echipă la acel moment. 

A fost un vis împlinit, vedeam echipa asta la TV. Capello era foarte dificil, dur, rece, nu puteai să te apropii mult, iar eu aveam nevoie, aveam nevoie să fiu cocoloşit <<Hai, Radule!>>. Evident, el avea o echipă de campioni, nu putea să stea după mine. Voiam alt tratament eu, dar îi sunt etern recunoscător. I-am dat mesaj acum câteva luni, a vorbit despre mine într-o emisiune la Sky şi mi-a răspuns imediat. Îi mulţumesc enorm! N-am jucat bine în acea finală europeană, dar m-a băgat exact în momentele când eram în formă", a recunoscut Florin Răducioiu, la SportCast cu Sile. 

  • 14 meciuri şi 4 goluri sunt cifrele lui Florin Răducioiu la AC Milan
  • 3 trofee a câştigat Răducioiu la AC Milan pentru care a jucat în 1993-1994: Cupa Campionilor, campionatul şi Supercupa Italiei. 

Florin Răducioiu şi-a dezvăluit salariul de la AC Milan: "Am câştigat mai mult din prime"

"La Milan am câştigat mai mult din prime decât din salariu. Salariul meu era în jur de 500.000 dolari. Era unul dintre cele mai mici, veneam de la Brescia, echipă provincială. Cred că mai am fluturaşii. 700.000 de dolari doar din prime am câştigat, din Scudetto şi Cupa Campionilor. Ei, ceilalţi jucători, au câştigat în jur de 800-900.000 de dolari, conta şi cât ai jucat", a mai spus Florin Răducioiu. 

VIDEO | Florin Răducioiu, la SportCast cu Sile

Afla mai multe despre: florin raducioiuflorin raducioiu ac milanac milan 

viewscnt
Articole similare