Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, avertizat înainte de revenirea la FCSB: "Nu se întoarce cum a plecat, nu o să mai fie personajul principal"

Florin Tănase, avertizat înainte de revenirea la FCSB: "Nu se întoarce cum a plecat, nu o să mai fie personajul principal"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat o posibilă lovitură pe care echipa sa, FCSB, o poate da pe piaţa transferurilor, în această perioadă.

Este vorba de o revenire a fostului golgheter al "roş-albaştrilor", Florin Tănase, fotbalist care şi-a petrecut ultimele sezoane în zona Orientului Mijlociu, la formaţii precum Al-Jazira şi Al-Akhdoud. Florin Tănase are şanse mari să revină la FCSB, în cazul în care nu îşi va găsi o ofertă mai atrăgătoare, din punct de vedere financiar.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Gigi Becali: "Cu Tănase sunt şanse mari"

"Vor fi şase, şapte transferuri. Cu Tănase sunt şanse mari, de aproape 90%. 10% rămân dacă îşi găseşte ceva care să-i convină.", a declarat Gigi Becali, la palat.

Raul Rusescu, fostul atacant al celor de la FCSB, a vorbit despre diferenţa pe care Florin Tănase o va resimţi, odată cu revenirea sa la FCSB, din punct de vedere al ierarhiei în vestiar.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Ar fi important să vină devreme, nu în septembrie, adică să prindă pregătirea. Florin Tănase nu se mai întoarce cum a plecat. A plecat din postura de căpitan, dar băieţii de acum au câştigat autoritar titlul. Nu o să mai fie personajul principal în vestiar. Acum, în vestiar sunt Târnovanu, Şut, Olaru... Cred că va juca mai mult în centru: atacant, în spatele vârfului sau inter. Nu-l văd în bandă. E un jucător care te poate ajuta mult mai mult din centru decât din bandă", a declarat Raul Rusescu, conform gsp.ro

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanaseraul rusescusuperliga 

viewscnt
Articole similare