Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase credea că o să fie desemnat “Fotbalistul anului”. Declaraţiile jucătorului despre o eventuală plecare de la FCSB

Florin Tănase credea că o să fie desemnat “Fotbalistul anului”. Declaraţiile jucătorului despre o eventuală plecare de la FCSB

FCSB

Comentarii

Florin Niţă, jucător la Sparta Praga, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului la Gala Fotbalului Românesc 2021, iar căpitanul FCSB, Florin Tănase, se aştepta să primească el acest premiu.

Nită le-a luat faţa lui Claudiu Keşeru (Ludogoreţ Razgrad/FCSB) şi Nicolae Stanciu (Slavia Praga). Chiar dacă sezonul trecut a fost cel mai bun marcator din Liga 1, Tănase nu a fost printre cei nominalizaţi. Căpitanul FCSB-ului a recunoscut că se aştepta ca el să câştige premiul. 

”Normal că mă aşteptam!”

”Îl felicit pe Niţă, este prietenul meu. Normal că mă aşteptam (n.r. - să fie desemnat el 'Fotbalistul anului 2021'), am răspuns la o întrebare dacă mă gândesc. Dar dacă el a fost desemnat, îl felicit”, a spus Florin Tănase.

Tănase a vorbit şi despre un eventual transfer, dar şi despre marele derby cu Rapid, care va putea fi urmărit, miercuri, în format video-text, pe telekomsport.ro. 

”Cu siguranţă va veni multă lume (n.r. – la meciul cu Rapid), e bine că suntem gazde, vom avea mai mulţi suporteri alături de noi şi sper să-i facem fericiţi. Cu siguranţă o să fie un meci disputat, dificil, eu sper să continuăm parcursul bun pe care îl avem.

Nu ştiu dacă va fi ultimul meu derby. Rămâne de văzut, peste o săptămână-două. Am stat mult, aş mai fi stat. Încă nu am plecat, nu pot să spun nimic. Eu sunt cu meciurile de fotbal, atât”, a spus Florin Tănase.

Afla mai multe despre: fcsb- sparta praga-nită-florin tănase 

viewscnt
Articole similare