Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase putea să joace contra lui Messi în Ligue 1. De ce nu s-a mai transferat decarul FCSB-ului în Franţa

Florin Tănase putea să joace contra lui Messi în Ligue 1. De ce nu s-a mai transferat decarul FCSB-ului în Franţa

FCSB

Comentarii

Florin Tănase este foarte aproape de o placare de la FCSB în Emiratele Arabe Unite, dar jucătorul lui Gigi Becali putea ajunge în campionatul Franţei.

Fotbalistul este aproape de o mutare la Al-Nasr Dubai, dar el a fost dorit şi de alte două echipe: MOL Vidi şi Ferencvaros. Cel probabil, mijlocaşul român va ajunge în Golf, acolo unde va avea un salariu de peste un milion de euro. 

Totuşi, fotbalistul ar fi putut ajunge într-unul dintre campionatele de top ale Europei, Ligue 1, dar mutarea nu s-a mai concretizat. Angers, locul 11 în Franţa l-a dorit pe Tănase, în condiţiile în care tratativele pentru vânzarea unuia dintre atacanţii echipei era avansată. În final, mutarea a picat după ce francezii au cerut prea mulţi bani, iar fotbalistul român nu a mai ajuns în Franţa. 

”Pe Florin Tănase aş fi putut să-l duc în Franţa, la Angers. Din păcate, cel care trebuia să plece, nu a mai plecat. S-au cerut prea mulţi bani pe acesta”, a declarat Liubliana Nedelcu, potrivit AntenaSport.

În acest sezon, Florin Tănase a marcat 9 goluri şi a oferit 4 pase decisive. Potrivit Transfermarkt, cota de piaţă a lui Florin Tănase este în valoare 5,5 milioane de euro.

Helmuth Duckadam îl avertizează pe Florin Tănase: "E ultimul tren"

"Tănase sunt sigur că va plecă şi cel mai probabil la arabi. Este ultimul tren pentru el iar Gigi nu cred că se va împotrivi plecării lui, ii va da drumul chiar şi pe o suma mai mică decât a cerut iniţial. Ar fi pentru el ultimul tren... un transfer care i-ar prinde bine şi familiei lui din punct de vedere financiar", a declarat Duckadam pentru telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: fcsb-tănase-franţa 

viewscnt
Articole similare