Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman are probleme de comportament? Patronul echipei a făcut dezvăluiri în premieră!

Florinel Coman are probleme de comportament? Patronul echipei a făcut dezvăluiri în premieră!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea să dea lovitura cu jucătorii pe care îi are la FCSB, dar are câteva reţineri în ceea ce-l priveşte pe Florinel Coman, jucător transferat pe 3 milioane de euro de la Viitorul.

 "Am doar doi pe care vreau o sută. Dacă Dumnezeu mi-a dat norocul ăsta, ăştia doi să fie la mine, Florinel şi Man, atâta vreau pe ei. Nu am spus că vreau o sută pe Tănase, nu am spus că vreau pe altcineva. Doar ăştia doi din Româna fac o sută de milioane.

De Man sunt sigur, de Coman nu sunt sigur. De ce? Pentru că n-am încredere în caracterul lui. De Man sunt sigur că va creşte, că am încredere în caracterul lui. Coman e mult mai talentat, dar pe Coman trebuie să-l verific în fiecare zi să nu fumeze, să-l verific în fiecare zi să văd dacă nu ştiu ce n-a făcut. Să-l sun eu să-i zic <ai făcut aia...> <Nu, nea Gigi.> Să-i pun preparator fizic, să-i pun nutriţionist, ca să mănânce ce să nu mănânce şi uite aşa.

La Man nu am nicio problemă, pentru că el e atât de conştiincios, încât n-am treabă. E adevărat, pot să nu iau niciun ban pe niciunul dintre ei", a spus patronul FCSB citat de News.ro.

Afla mai multe despre: florinel comandenis mansteauafcsbproblemegigi becalicomportament 

viewscnt
Articole similare