Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman pleacă la Belgrad! Accidentarea cu FC Voluntari, bătăi de cap pentru FCSB: ”El n-a zis nimic” | EXCLUSIV

Florinel Coman pleacă la Belgrad! Accidentarea cu FC Voluntari, bătăi de cap pentru FCSB: ”El n-a zis nimic” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) a încheiat meciul de pe Arena Naţională, contra lui FC Voluntari, înainte de pauză. Dar schimbarea sa a fost forţată de o accidentare, iar Mihai Stoica (58 de ani) a mărturisit ce problemă medicală a acuzat vedeta roş-albaştrilor.

FCSB a încheiat la egalitate cu FC Voluntari, pe teren propriu, scor 0-0, în etapa a 13-a din Superligă.

Partida a fost lipsită de goluri, dar s-a terminat mai devreme şi pentru Florinel Coman. Atacantul lateral a jucat doar 40 de minute, fiind schimbat cu Octavian Popescu

Înlocuirea sa a avut loc din cauza unei probleme medicale, conform primelor informaţii, iar acestea au primit şi confirmarea.

Verdictul în cazul schimbării lui Florinel Coman. Ce accidentare a suferit jucătorul

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit care este verdictul în cazul situaţiei medicale a lui Florinel Coman.

Oficialul celor de la FCSB a anunţat că jucătorul a suferit o leziune fibrilară de gradul 3 şi va pleca pentru recuperare la Belgrad, unde va fi trata de celebra tămăduitoare Marijana.

Coman va lipsi cu siguranţă de la meciul cu Petrolul, dar va fi apt pentru derby-ul cu Rapid, din ultima etapă a turului de sezon regular.

”Coman a cerut înlocuire cu un minut înainte. E o leziune fibrilară de gradul 3. Va pleca la Belgrad. Ce situaţie gravă să fie... E o leziune fibrilară, e o situaţie care se întâmplă la fotbal. E la coapsă. E ruptură. A simţit de la echipa naţională. 

Nicolae Dică zicea altceva, dar nu e aşa, poţi s-o ai şi să nu realizezi că e foarte grav. La jucători e foarte diferit. La naţională nu a prea jucat, doar că a simţit şi acolo şi părea să aibă doar febră musculară. 

Între febră musculară şi leziune musculară limita e foarte mică. Lumea nu prea înţelege. Nu sunt medic, dar mă pot exprima pe înţelesul tuturor. Cu cât se rup mai multe fibre se ajunge să fie mai grav. E leziune de gradul 3. 

Cu Rapid 100% va fi. El n-a zis nimic, s-a antrenat normal. Febra musculară doare cum doare şi leziune. Uneori e febră musculară şi nu spui, dar asta a fost. 

Se rezolvă şi bine că e într-o zonă unde poate intra Marijana. N-a simţit la antrenamente, a simţit la naţională şi în două zile a dispărut orice urmă de durere”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În acest sezon, Florinel Coman a disputat 16 partide pentru FCSB în toate competiţiile. A marcat cinci goluri şi a dat şapte pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comanmihai stoica 

viewscnt
Articole similare