Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, prima reacţie după Sepsi - FCSB 2-2: „Nu trebuie să dramatizăm, avem un singur gând!”

Florinel Coman, prima reacţie după Sepsi - FCSB 2-2: „Nu trebuie să dramatizăm, avem un singur gând!”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a deschis scorul pentru FCSB în meciul cu Sepsi, dar a ieşit accidendat încă din minutul 19.

Reacţia lui Florinel Coman după egalul cu Sepsi

Extrema de la FCSB a deschis scorul în minutul 9, dar 10 minute mai târziu a ieşit accidentat de pe teren. La interviul de după meci, Coman a explicat accidentarea şi a spus că are mare încredere în continuare în echipa sa, în ciuda remizei de pe terenul lui Sepsi.

„Am simţit ceva la inghinal şi nu am mai putut să continui. Încă mă mai doare. Mereu când jucăm cu Sepsi trebuie să închidem meciul repede, când avem ocazii. Dacă marcam din acele ocazii, altfel era meciul. Noi suntem puternici, avem doar un gând, să fim campioni cât mai repede. E normal să trecem prin multe stări.

Nu trebuie să dramatizăm acum, ceea ce am clădit în acest campionat nu se dărâmă acum. Şi după ce am ieşit am reuşit să marcăm, nu depinde doar de mine echipa. Chiricheş face parte din familie, face parte din grup. E un profesionist, avem ce învăţa de la el. Avem nevoie de el, să-l simţim în vestiar.

Urmează un meci dificil, cu Farul, care joacă foarte frumos. Am avut meciuri grele cu Farul pe Arenă, sper să rupem blestemul”, a declarat Florinel Coman după meci.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comansepsi 

viewscnt
Articole similare