Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman şi-a aflat pedeapsa după cartonaşul roşu primit în meciul cu Oţelul! Decizia luată de Comisia de Disciplină

Florinel Coman şi-a aflat pedeapsa după cartonaşul roşu primit în meciul cu Oţelul! Decizia luată de Comisia de Disciplină

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a fost eliminat pe finalul meciului pierdut de FCSB cu Oţelul, scor 0-1.

Florinel Coman şi-a aflat pedeapsa după cartonaşul roşu primit în meciul cu Oţelul

Fotbalistul FCSB-ului a fost acuzat că a căutat cartonaşul roşu pentru a fi suspendat în meciul de Cupă, ceea ce i-ar permite să evolueze în marele derby cu FCSB. Iată că lucrurile fix aşa vor sta, deoarece Comisia de Disciplină l-a suspendat doar pentru o singură etapă pe Coman.

Pe lângă suspendare, extrema FCSB-ului a primit o amendă de 740 de lei.

Iată deciziile luate de Comisia de Disciplină:

SC Dinamo 1948 SA vs. FC FCSB – Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul SC Dinamo 1948 cu penalitate sportivă de 15.000 lei.

În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 15.000 lei.

FC FCSB vs. ACS SC Oţelul Galaţi - Eliminare Coman Florinel Teodor (FC FCSB) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un meci şi i se aplică o penalitate sportivă de 740 lei

MM Stoica a lansat o ipoteză: Florinel Coman nu l-a înjurat pe Marcel Bîrsan. Pentru ce ar fi fost sancţionat ”Mbappe” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Coman, după ce multe voci din fotbalul românesc l-au desfiinţat pe ”Mbappe” pentru injuriile pe care au presupus că i le-a adresat lui Marcel Bîrsan. Oficialul FCSB a dezvăluit că extrema vicecampioanei nu l-a vizat pe ”central”, ci pe Juri Cisotti, jucător cu care a avut un conflict în startul părţii secunde, pentru care a fost avertizat cu cartonaş galben.

”Au fost jucători care au luat galben şi au spus: ”Am luat ca să stau în Cupă”. La noi nu s-a pus niciodată problema asta. După două cartonaşe galbene, urmează cartonaşul roşu. Ce caz este? De ce să se ajungă la Comisie?

Întârzierea reluării jocului. Cei de la CFR să ceară ce? De ce? Că a întârziat jocul? A, deci am schimbat. Hai să fim serioşi, că pierdem vremea. Pur şi simplu a luat al doilea cartonaş galben. Nu l-a înjurat pe Bîrsan niciodată. Înjurăturile au fost la adresa lui Cisotti, pentru că l-a provocat.  Aici vorbim de dovezi.

Câţi jucători au fost eliminaţi în ultimii 30 de ani, pentru că au înjurat arbitrii? Eu nu mai ţin minte altul în afară de Budescu, când juca la Astra. Am fost peste tot, am fost în Anglia unde se spune că este ”patria fair-play-ului”! Nu este deloc aşa. De exemplu, Ramos a luat 40.000 de cartonaşe şi este idolul multor persoane. Şi la fair-play suntem slabi”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbsuspendare 

viewscnt
Articole similare