Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Football Leaks | Contractele unor jucători de la Lyon au ”scăpat” pe internet! ”Un milion de euro pe an pentru că... joacă fotbal”

Football Leaks | Contractele unor jucători de la Lyon au ”scăpat” pe internet! ”Un milion de euro pe an pentru că... joacă fotbal”
Comentarii

Dezvăluirile ”Football Leaks” făcute de Der Spiegel au ajuns şi în Ligue 1, la Lyon. Contractele mai multor jucători au fost publicate pe internet şi au ieşit la iveală mai multe clauze interesante.

Traore şi-a văzut salariul crescut de la 270.000 de euro la 320.000 de euro pentru că a marcat 18 goluri într-un sezon, iar suma ar putea creşte din nou dacă va atinge borna de 20 în următorul sezon, plus un bonus de 10% din salariu în cazul în care îndeplineşte bonusul de etică profesonală.

Apropo de etică, brazilianul Marcal l-a ratat în sezonul trecut, după ce a refuzat să dea mâna cu antrenorul atunci când a fost înlocuit. Chiar dacă e fundaş, Marcal se pricepe la ”ratări”. Apărătorul brazilian avea o primă de 350.000 de euro dacă juca 25 de meciuri. A bifat doar 24.

Cel mai interesant lucru din contractele apărute pare să fie în dreptul lui Rafael. Brazilianul şi-a negociat patru excursii pe sezon, la business class, până în ţara natală.

Cel mai bănos contract îl are însă Kenny Tete, fotbalist impresariat de Mino Raiola. Astfel, jucătorul a primit un bonus de un milion de dolari în iulie 2017 şi încă un milion de euro în iulie 2018... doar pentru că nu s-a lăsat de meserie. Da, aţi citit bine! Tete a fost recompensat că încă face fotbal şi că încă joacă pentru Lyon.

Afla mai multe despre: lyonfootball leaks 

viewscnt
Articole similare