Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta glorie a ”Generaţiei de Aur” l-a ”împachetat” pe Florinel Coman. ”E vina lui că nu s-a transferat în Vest”

Fosta glorie a ”Generaţiei de Aur” l-a ”împachetat” pe Florinel Coman. ”E vina lui că nu s-a transferat în Vest”

Superliga

Comentarii

Florinel Coman a ironizat-o pe Dinamo la declaraţii, după victoria FCSB-ului din derby. Autorul unicului gol al partidei de pe Arena Naţională i-a catalogat pe ”câinii roşii” drept ”echipă mică, iar Florin Răducioiu a sărit în apărarea lui Dinamo şi l-a pus la punct pe ”Mbappe”.

Florin Răducioiu a sărit ”ca ars” când a auzit ce a spus Florinel Coman. ”Mai mult respect”

După meci, fostul atacant al ”Generaţiei de Aur” a ţinut să îi reamintească lui Coman că FCSB nu a mai câştigat titlul de foarte mulţi ani. Mai mult decât atât, Răducioiu l-a înţepat pe Coman, deoarece nu a reuşit până la 25 de ani să se transfere la un club puternic din străinătate.

"Mie nu mi se pare că el (n.r. Florinel Coman) joacă într-o echipă foarte mare. E un pic provocator. Nu joacă într-o echipă mare. Nu câştigă campionatul de nu ştiu când. Nu e chiar aşa, un pic de respect.

Am spus, el nu joacă într-o echipă mare, o echipă care nu câştigă campionatul de 10 ani. CFR a dominat fotbalul românesc, este o echipă mare. El joacă într-o echipă care se chinuie de atâţia ani să câştige campionatul. Ok, un jucător interesant, care şi-a dorit să meargă în Occident şi nu a reuşit, mai mult ca sigur din vina lui. Bineînţeles, mai mult respect, pentru că Dinamo nu este o echipă mică.

Are de învăţat, e destul de tânăr. Şi aici în momentul în care trebuie să ai o personalitate şi un mod diferit de a spune lucrurile, în mod educat şi respectuos faţă de o echipă ca Dinamo. Are de învăţat, sper să înveţe, sper să ajungă acest mesaj la Florinel Coman", a declarat Florin Răducioiu, pentru Prima Sport.

  • ”Ne aşteptam să facă un joc defensiv, dar asta este. Cu echipele mai mici trebuie să jucăm mai mult poziţional. A fost un meci echilibrat, au jucat foarte bine şi ei. Până la urmă e bine că am reuşit să câştigăm”, a spus Florinel Coman, după meciul cu Dinamo.

Florin Răducioiu a activat la Dinamo în perioada 1986-1990, dar şi pentru câteva luni în anul 2000. Alături de ”câini” a câştigat un titlu de campion al României în 1990, dar şi două Cupe (1986 şi 1990).

Dinamo 0-1 FCSB

Început cu zece minute întârziere, din cauza reprogramării partidei Oţelul – Universitatea Craiova, partida dintre Dinamo şi FCSB a consemnat o ocazie a lui Olaru, în minutul 2. Amzăr a trimis mult peste poartă în minutul 32. Pe final de repriză, FCSB a cerut penalti la un contact în careu, între Bena şi Miculescu, dar arbitrul Iulian Călin nu a dat nimic.

După pauză, Olaru a ratat, trimiţând pe lângă poartă în minutul 47. În minutul 49 jucătorii au fost aproape de o încăierare generală, după un duel între Bena şi Şut, iar suporterii FCSB au aruncat cu petarde în grupul de fotbalişti aflat în careul dinamovist. Florinel Coman a deschis scorul în minutul 52, din lovitură liberă, şutând perfect şi învingându-l pe Golubovic. Goncalo Gregorio a replicat în minutul 63, cu un şut de la distanţă, iar în minutul 81 Ghezali a şutat direct în braţele lui Târnovanu. Dani Iglesias a ratat ultima ocazie importantă a meciului şi FCSB s-a impus cu 1-0.

A fost cea de-a 24-a partidă consecutivă dintre cele două echipe în care s-a marcat cel puţin un gol. În clasament, FCSB se distanţează de CFR Cluj, având 37 de puncte, faţă de 32 ale ardelenilor. Dinamo  ocupă penultimul loc, 15, cu 10 puncte, şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbrăducioiu 

viewscnt
Articole similare