Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul campion cu FCSB a semnat cu o echipă de tradiţie din România! Unde a ajuns să joace la 30 de ani: "Cu siguranţă, toţi fanii sunt entuziasmaţi"

Fostul campion cu FCSB a semnat cu o echipă de tradiţie din România! Unde a ajuns să joace la 30 de ani: "Cu siguranţă, toţi fanii sunt entuziasmaţi"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Fostul fotbalist al FCSB, Ionuţ Neagu (30 de ani), a semnat un contract cu clubul din Liga 3, Oţelul Galaţi, cu care a devenit campion şi supercampion al României, în 2011, respectiv 2012.

Ionuţ Neagu a semnat cu Oţelul Galaţi

După şapte ani de la plecarea de la Oţelul Galaţi, mijlocaşul Ionuţ Neagu a revenit la clubul la care s-a afirmat în cariera de fotbalist. Jucătorul a fost prezentat oficial de clubul, care-şi doreşte promovarea în Liga 2, în următorul sezon, în urma ultimelor transferuri făcute. 

"În vârstă de 30 de ani, Neagu revine la Galaţi într-un moment în care fotbalul gălăţean are nevoie de jucători de valoarea sa. A debutat devreme la nivelul primei divizii sub culorile roş-alb-albastre, în 2009, într-un meci cu FC Braşov. În 2011 a fost unul dintre jucătorii importanţi ai echipei ce avea să reuşească cea mai mare performanţă din istoria fotbalului gălăţean: câştigarea Campionatului şi a Supercupei. A jucat pentru Oţelul în Liga Campionilor, cu evoluţii apreciate la acel moment în confruntările europene.

Cu siguranţă că toţi fanii Oţelului sunt entuziasmaţi de revenirea acasă a unuia dintre cei mai valoroşi jucători gălăţeni care încă activează. Dincolo de rolul său de pe teren, Ionuţ Neagu poate fi luat drept model de toţi copiii din oraş care visează să ajungă fotbalişti la cel mai înalt nivel", a transmis clubul gălăţean. 

Ionuţ Neagu a câştigat trei titluri de campion în România, două cu FCSB şi unul cu Oţelul Galaţi, o Cupă a României cu FCSB şi o Supercupă a României cu Oţelul Galaţi. 

De-a lungul carierei, a jucat la: Oţelul, FCSB, Karabukspor, Nea Salamis, Gaz Metan, UTA Arad şi Cherno More. 

214 meciuri a jucat, dintre care 28 pentru FCSB. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ionut neagufcsbotelul galati 

viewscnt
Articole similare