Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul patron al FC Braşov, omul de afaceri Ioan Neculaie va fi eliberat condiţionat din puşcărie

Fostul patron al FC Braşov, omul de afaceri Ioan Neculaie va fi eliberat condiţionat din puşcărie

Fotbal

Comentarii

Ioan Neculaie a stat după gratii în ultimele şase luni după ce a fost condamnat într-un dosar în care a fost acuzat de încălcarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017, după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an şi sase luni, prin contopirea a două sentinţe cu suspendare, pentru omor din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi munţiilor.
 
Omul de afaceri s-a enervat pe şoferul său după ce maşina a făcut pană în drum spre o partidă de vânătoare. A ieşit din ea, a tras şi în celelalte cauciucuri, iar localnicii de la marginea Braşovului au auzit focurile şi au alertat Poliţia.
 
Neculaie a primit atunci doar 6 luni de închisoare cu suspendare, însă, din cauza unei condamnări mai vechi pentru ucidere din culpă, un an şi jumătate, acesta va sta 2 ani în spatele gratiilor. Precedenta pedeapsă fusese primită după ce un muncitor de la fabrica Roman, deţinută de el, a murit când tăia coşul de evacuare al unei centralei termice aflate pe platformă.

Afla mai multe despre: ioan neculaieromaniabrasovpuscarie 

viewscnt
Articole similare