Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul secund al lui Jose Mourinho, la meciul de pregătire al lui FCSB! Omul lui "The Special One", adversarul roş-albaştrilor

Fostul secund al lui Jose Mourinho, la meciul de pregătire al lui FCSB! Omul lui "The Special One", adversarul roş-albaştrilorgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Campioana Coreei de Sud, Jeonbuk Motors, are pe banca tehnică un nume cu mare experienţă în fotbalul mondial. José Morais are 54 de ani şi a învăţat meserie de la Jose Mourinho.

Vicecampioana României a avut parte de un adversar cu greutate în ultimul meci de pregătire al stagiului din Spania. Deşi pe teren fotbaliştii lui Jeonbuk Motors nu le-au pus nicio problemă jucătorilor lui Bogdan Argeş Vintilă (DETALII AICI), pe banca tehnică a campioanei Coreei de Sud s-a aflat José Morais, un antrenor portughez de 54 de ani, cu o mulţime de trofee trecute în CV.

Cine este José Morais

José Morais (54 de ani) este unul dintre cei mai apropiaţi oameni de Jose Mourinho. A fost secundul său în perioada Real Madrid, Chelsea şi Inter Milano.

Din 2008 a început să antreneze ca principal şi a preluat formaţia tunisiană, Esperance de Tunis. Au urmat echipe ca Al Shabab, Antalya spor, şi AEK Atena. În 2018 a ajuns în Anglia când a preluat-o pe Barnsley, iar după câteva luni a ales experienţa Karpaty Lvov. De anul trecut, din 1 ianuarie, a preluat formaţia sud-coreeană Jeonbuk Motors. De atunci, Morais a pierdut doar 5 partide, din aproape 50 disputate oficial.

Fost jucător în linia de mijloc a celor de la Uniao Leiria, Morais a evoluat pentru echipe mici ca Atletico CP sau Penafiel. Ca anternor, şi-a trecut în palmares Supercupa Arabiei Saudite şi titlul în Coreea de Sud. În 2019 a fost desemnat managerul anului în K League.

Afla mai multe despre: secund jose mourinhojosé morais 

viewscnt
Articole similare