Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul român al anului îl distruge pe Daum la final de 2017: "Pe alte criterii s-a făcut selecţia. Nu era nevoie de un străin la naţională"

Fotbalistul român al anului îl distruge pe Daum la final de 2017: "Pe alte criterii s-a făcut selecţia. Nu era nevoie de un străin la naţională"

Echipa națională

Comentarii

Constantin Budescu a fost desemnat fotbalistul român al anului 2017 în ancheta cotidianului Gazeta Sporturilor. Deşi a avut parte de un an grozav în plan individual, playmaker-ul regretă faptul că nu a prins mai multe meciuri la echipa naţională, iar pentru asta îl acuză pe fostul selecţioner Christoph Daum.

"Nu am vorbit niciodată cu domnul Daum! Nu doar cu dânsul, nu am vorbit cu nimeni despre neconvocările mele. A fost decizia lor să nu mă cheme! Aşa cum am mai spus, de fiecare dată eu o să-mi fac treaba la echipa de club cât mai bine,iar la echipa naţională voi merge mereu cu plăcere. Fiecare antrenor are strategia lui, iar el aşa a gândit atunci...

Aveam mulţi antrenori români valoroşi care puteau şi meritau să antreneze la echipa naţională! Nu ştiu dacă era nevoie să vină un străin. Nu eram în vizorul oamenilor de acolo. Aveau alte criterii pe care selecţionau... Nu erau doar criteriile fotbalistice. Cred că şi din cauza asta eu n-am fost acolo.

Aşa cum am spus, erau şi alte criterii de care cei de acolo ţineau cont. Acum totul s-a schimbat şi mă bucur că s-a întâmplat aşa. E cea mai importantă schimbare. Chiar una majoră" - a spus Constantin Budescu în Gazeta Sporturilor.

Budescu are opt meciuri la echipa naţională, cu patru goluri marcate.

Afla mai multe despre: constantin budescuchristoph daumromaniafcsb 

viewscnt
Articole similare