Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”Adversarii spun că am un avantaj, colegii mă întreabă dacă dau mulţi bani pe manichiură”. Să facem cunoştinţă cu portarul cu 11 degete

FOTO | ”Adversarii spun că am un avantaj, colegii mă întreabă dacă dau mulţi bani pe manichiură”. Să facem cunoştinţă cu portarul cu 11 degetegalerie foto
Comentarii

S-ar putea ca Edson Pereira Lisboa să nu-ţi spună mare lucru, dar omul e destul de cunoscut în Brazilia. Nu neapărat pentru performanţele sale sportive, ci pentru degetul în plus pe care îl are la o mână.

Atunci când scot vreo minge mai grea, adversarii îmi spun că sunt avantajat. Colegii fac mişto de mine, mă întreabă dacă plătesc mai mult atunci când merg la manichiură. Eu nu văd nimic atât de special”, a spus Edson.

Goalkeeperul a ajuns la 32 de ani, joacă la ABC în liga a treia din Brazilia şi suferă de o problemă genetică. La mâna stângă, lui Edson i-a crescut un al şaselea deget.

În copilărie, doctorii i-au transmis că-i pot amputa degetul în plus, dar mama lui Edson s-a opus. ”A crezut că sunt special, iar eu am fost de acord să rămân cu şase degete”.

Afla mai multe despre: edsonportardegetebrazilia,  

viewscnt
Articole similare