Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ce face Sorana Cîrstea în aşteptarea noului sezon. Rămâne aproape de sport şi în vacanţă

FOTO | Ce face Sorana Cîrstea în aşteptarea noului sezon. Rămâne aproape de sport şi în vacanţăgalerie foto

Handbal

Comentarii

Sorana Cîrstea le-a purtat noroc vicecampionilor de la handbal. "Tigrii" au bifat al treilea succes consecutiv în Liga Zimbrilor, 36-29 cu Dunărea Călăraşi, şi se apropie de fruntea clasamentului. La final, handbaliştii s-au îmbrăcat cu tricouri albe cu mesaje de susţinere pentru colegul Leo Santos, care se va opera la umăr săptămâna viitoare.

Aflată la pregătire în ţară, Sorana a venit la meci alături de fizioterapetului ei spaniol, un amic al campionului mondial Antonio Garcia Robledo. Interul stânga al lui CSM Bucureşti s-a arătat bucuros de şansa de a o cunoşte pe jucătoarea româncă, mai ales că este un iubitor al "sportului alb".

A 37-a jucătoare a lumii, Sorana a spus că adoră handbalul, sport pe care l-a practicat în perioada liceului. Urmăreşte cu interes meciurile CSM-ului în Liga Campionilor şi este fan Cristina Neagu. Acum, a doua rachetă de simplu a României le ţine pumnii tricolorelor la Campionatul Mondial.

Revelionul o va prinde pe Sorana la Antipozi, care îşi doreşte un start bun de sezon care să îi dea un moral bun pentru turneele de Mare Şlem de anul din 2018.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sorana cirsteahandbal,  

viewscnt
Articole similare