Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | CSA Steaua a învins-o clar pe Comprest şi rămâne în cursa cu Academia Rapid! Roş-albaştrii au făcut spectacol în Ghencea

FOTO | CSA Steaua a învins-o clar pe Comprest şi rămâne în cursa cu Academia Rapid! Roş-albaştrii au făcut spectacol în Ghenceagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua n-a avut milă de cei de la AFC Comprest GIM, într-o partidă din cadrul etapei a 9-a din Liga a patra. Roş-albaştrii au câştigat cu scorul de 3-0 şi sunt pe locul al doilea, la un punct în spatele liderului Rapid, care are însă un meci în plus

Steliştii erau obligaţi să câştige meciul cu Comprest pentru a ţine pasul cu Academia Rapid. Giuleştenii au câştigat cu 3-1 meciul cu Progresul Spartac şi ”militarii” nu aveau voie să facă paşi greşiţi. Şi n-au făcut.

Gruparea antrenată de Ion Ion a câştigat cu 3-0 şi îşi prelungeşte parcursul bun din clasament. Roş-albaştrii au ajuns acum la 49 de goluri marcate şi la şapte victorii strânse în opt jocuri. Doar egalul din derby-ul cu Rapid strică seria perfectă.

FINAL | CSA STEAUA-AFC COMPREST 3-0

16:57 - GOOOL STEAUA! Mirea face ”dubla” şi Steaua conduce cu 3-0

16:20 - GOOOL STEAUA! Mirea punctează pentru 2-0

15:48 - GOOOL STEAUA! Roş-albaştrii deschid scorul înainte de pauză. A marcat Cadolar Curt, în minutul 39

15:25 - Steliştii domină meciul cu Comprest, dar nu reuşesc încă să deschidă scorul.

15:15 - Atmosferă frumoasă în Ghencea. Fanii roş-albaştrilor fac spectacol

15:00 - A început partida

ECHIPA DE START A STELEI: 22. Horia Iancu, 25. Claudiu Zamfirescu, 4. Stefan Paduret, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore, 16. Andrei Valcea, 8. Cadolar Curt, 21. Gheorghita, 26. Razvan Zeciu, 7. Andrei Patranoiu, 9. Catalin Mirea (sursă: Asociaţia Steliştilor 1947)

CSA Steaua nu va putea conta pe serviciile lui Alin Predescu, eliminat în derby-ul cu Rapid, iar partida cu Comprest se anunţă a fi una destul de complicată.

După şapte jocuri disputate, roş-albaştrii antrenaţi de Ion Ion şi supravegheaţi de Marius Lăcătuş au cel mai bun atac, cu 46 de goluri marcate, dar şi cea mai bună apărare, cu doar două goluri primite.

De cealaltă parte, oaspeţii de azi sunt pe locul 10, cu doar 11 puncte strânse în şapte meciuri disputate.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: csa steauacomprestliga 4romaniaacademia rapid,  

viewscnt
Articole similare