Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată acum Gheorghe Ştefan, fostul patron de la Ceahlăul, după 4 condamnări definitive

FOTO | Cum arată acum Gheorghe Ştefan, fostul patron de la Ceahlăul, după 4 condamnări definitivegalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Marin Barbu (63 de ani), fostul antrenor al Ceahlăului, s-a întâlnit recent cu Gheorghe Ştefan (69 de ani), cel poreclit Pinalti, care n-a mai apărut de mult timp în peisajul fotbalului român, având mai multe condamnări cu executare la activ.

FOTO | Cum arată acum Gheorghe Ştefan, fostul patron de la Ceahlăul, după 4 condamnări definitive

Marin Barbu şi Gheorghe Ştefan s-au întâlnit la un eveniment la care au participat mai mulţi foşti oameni de fotbal din Piatra Neamţ.

"Magiun" susţine că fostul patron al Ceahlăului se ţine bine, chiar dacă are 4 condamnări definitive la activ, în mai multe dosare.

„Am fost la Piatra Neamţ, m-am întâlnit cu foştii jucători, am făcut o miuţă, am stat la un spriţ. A venit şi dânsul. S-a bucurat că ne-a văzut pe toţi, arată foarte bine. Slăbuţ, în blugi, geacă cu puf de pinguin. E şmecher omul. Îi place fotbalul, dar nu cred că va reveni.

Dacă stăm bine şi ne gândim, a pătimit din cauza asta. Nu vrea să mai revină în fotbal. Le-am spus că trebuie să mai nască un Ştefan ca să mai aibă fotbal la Piatra Neamţ”, a spus Marin Barbu, potrivit AS.

În 2016, Gheorghe Ştefan a fost condamnat pentru prima dată, la şase ani de închisoare în dosarul Microsoft. Apoi, cea de-a doua în 2017, 3 ani cu executare în dosarul finanţării ilegale a PDL. A mai urmat o condamnare în 2018, 3 ani şi 3 luni cu executare, într-un dosar de spălare de bani şi acte incompatibile cu funcţia.

Ultima condamnare, în 2021, la 4 ani şi şase luni cu executare.

Afla mai multe despre: gheorghe stefanpinaltimarin barbufoto 

viewscnt
Articole similare