Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Cum au intrat vedetele din sport în noul an. De la Nadia Comăneci, Laura Badea, Constantina Diţă sau Veronica Cochelea, toată lumea s-a distrat de minune!

FOTO |  Cum au intrat vedetele din sport în noul an. De la Nadia Comăneci, Laura Badea, Constantina Diţă sau Veronica Cochelea, toată lumea s-a distrat de minune!galerie foto

Special

Vedetele din sport au dansat de mama focului si si au etalat cele mai elegante tinute de Revelion.

De Revelion, toata lumea a avut liber la distractie. Nici vedetele din sport nu au facut exceptie de la aceasta regula. Nadia Comaneci a petrecut alaturi de familie, de neoptii si cumnata ei, in Statele Unite ale Americii, alegand ca loc de petrecere Los Angeles-ul , unde Zeita gimnasticii mondiale detine o casa de vacanta.
 
 
Tot peste Ocean a petrecut si Constantina Dita, fosta mare maratonista, medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008. In tara, Laura Badea Carlescu, presedintele Federatiei Romane de Scrima, a dansat de mama focului pe rrimurile cunoscutei melodii Brasoveanca, si nu numai, iar Veronica Cochelea, multipla medaliata cu aur la canotaj a petrecut in familie, neuitand. Sunt doar cateva dintre momentele unui Revelion de neuitat, momente imortalizate pe camera foto.
 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
România, grupă complicată în Liga Naţiunilor! Ne luptăm cu Serbia, Muntenegru şi Lituania! Cum arată drumul spre Euro 2020

România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Lausanne. Serbia, Muntenegru şi Lituania sunt cele trei echipe cu care ne vom confrunta în Grupa 3 a Ligii C. La prima vedere, tricolorii se pot considera ghinionşti, în condiţiile în care sorţii au decis să întâlni probabil cele mai puternice echipe din urnele 2 şi 3, Serbia, respectiv Muntenegru. Serbia va participa la CM 2018, în timp ce cu Muntenegru abia am jucat în preliminariile pentru turneul final din Rusia, iar tricolorii au obţinut un singur punct în cele două confruntări directe.