Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | De ce s-a bucurat Simona cu degetul la tâmplă, după victoria cu Kerber. Un star de la Bayern a făcut acelaşi gest

FOTO | De ce s-a bucurat Simona cu degetul la tâmplă, după victoria cu Kerber. Un star de la Bayern a făcut acelaşi gestgalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a trecut în trei seturi de Angelique Kerber, 6-7, 6-3, 6-2 şi s-a calificat în semifinale la Roland Garros. La final, liderul WTA a ales să se bucure precum James Rodriguez, cu degetul la tâmplă.

Halep a reuşit un meci excelent împotriva lui Angelique Kerber şi s-a calificat în semifinale la Roland Garros. La final, Simona s-a bucurat arătând cu degetul spre tâmplă. Este gestul prin care James Rodriguez s-a bucurat de mai multe ori, după ce a marcat.

Columbianul a început să apeleze la acest gest în ultimul sezon la Real Madrid, când Zidane îl folosea rar. Rodriguez a continuat să se bucure în acelaşi fel şi la Bayern Munchen, club la care este împrumutat de Real Madrid.



Cât despre gestul făcut de Simona, probabil că a vrut să transmită că, dincolo de efort, a jucat şi cu multă inteligenţă contra lui Kerber. De altfel, Simona a recunoscut la finalul meciului că, în timpul primului set, a decis să schimbe abordarea tactică stabilită cu Darren Cahill şi, din acel moment, jocul ei a început să funcţioneze mult mai bine: ”Am început prea agresiv şi nu a funcţionat. Returna foarte jos şi nu mi-a fost uşor să lovesc mingea. Apoi, am schimbat tactica şi totul a mers foarte bine pentru mine”, a spus Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halepjames rodrigueztenisroland garrostenis 

viewscnt
Articole similare