Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Decizia luată de Simona Halep după ce a rupt contractul cu Adidas! Cum a apărut la Shenzhen

FOTO | Decizia luată de Simona Halep după ce a rupt contractul cu Adidas! Cum a apărut la Shenzhen

Tenis

Comentarii

Simona Halep va avea un nou sponsor tehnic din 2018, după ce liderul WTA nu a ajuns la o înţelegere cu Adidas pentru prelungirea contractului.

Halep a confirmat astăzi zvonurile apărute în ultimele săptămâni şi a anunţat public că nu va mai colabora cu Adidas din noul an. "Îţi mulţumesc pentru 4 ani minunaţi, Adidas. O îmbrăţişare specială pentru Claus Marten. E o zi tristă pentru mine, dar sunt nerăbdătoare să văd ce îmi rezervă viitorul", a scris Simona pe Twitter.

A şters cu markerul numele sponsorului!

Nu se ştie deocamdată cu ce firmă de echipament sportiv va colabora Simona Halep de acum înainte, însă e clar că negocierile cu Adidas au fost sistate definitiv.



Halep a debutat în noul sezon la Shenzhen, într-o partidă de dublu câştigată de Irina Begu, iar un detaliu a atras atenţia fanilor.

Simona s-a îmbrăcat tot într-un echipament Adidas, însă a şters numele sponsorului de pe cozorocul şepcii purtate în primul meci oficial din 2018. Aceasta a acoperit inscripţia "Adizero" cu un marker, după cum se poate observa în imaginea de mai jos.
 

Afla mai multe despre: simona halepadidasechipament 

viewscnt
Articole similare